https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/Coronavirus-en-jouw-bestellingen-vragen-en-antwoorden

Hi Musthavelover,

Het zijn vreemde tijden en wij hopen dat jij je in goede gezondheid mag bevinden.

Wegens het coronavirus ontvangen wij veel vragen over de invloed van dit virus en de verschillende maatregelen met betrekking tot TheMusthaves. Dit begrijpen wij goed! Wij willen daarom ook al jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden en proberen je zo snel mogelijk te helpen! 

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mocht je nog meer vragen hebben neem dan gerust contact op met de klantenservice. Dit kan het beste via de e-mail klantenservice@themusthaves.nl. 

Is online bestellen nog veilig?

Ja, online bestellen is zeker nog veilig! Je kan dus met een gerust hart bestellen! Het coronavirus kan zich namelijk niet verspreiden via een pakketje. Desondanks nemen al onze medewerkers in het distributiecentrum extra maatregelen voor de hygiëne. Ook zij houden zich aan de richtlijnen van het RIVM; denk aan de 1,5 meter afstand houden, handen wassen, etc.

Daarnaast nemen de pakketbezorgers van DHL ook de nodige maatregelen.

Worden pakketjes in Nederland en België nog (thuis)bezorgd?

Ja, de pakketjes worden zowel in Nederland als België gewoon bezorgd. Dit lijkt voorlopig ook zo te blijven. Mocht dit veranderen dan laten wij het weten!

Heeft het coronavirus invloed op de levertijd van mijn pakketje?

Nee, op dit moment heeft het coronavirus nog geen invloed op de levertijd van de pakketjes. Dit kunnen we echter voor de toekomst niet uitsluiten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je je pakketje zo snel mogelijk ontvangt. Mocht jouw pakketje toch later komen nemen wij hier contact met je over op. 

Ik kan mijn pakketje niet ophalen vanwege quarantaine, wat nu?

Mocht jij je pakketje niet kunnen ophalen vanwege quarantaine, wees gerust, ook hier hebben wij een oplossing voor. Je kan allereerst contact opnemen met de klantenservice, zij zorgen er vervolgens voor dat jouw pakketje retour komt en kunnen deze daarna opsturen naar jouw huisadres.

Ik kan mijn pakketje niet retouren op dit moment vanwege quarantaine, wat nu?

Mocht jij je pakketje niet kunnen retouren vanwege quarantaine, dan is de ophaalservice van Returnista de beste oplossing. Op deze manier hoef jij niet de deur uit en haalt Returnista via DHL de bestelling op. DHL zorgt ervoor dat de retour terugkomt naar het distributiecentrum. De kosten die hieraan verbonden zijn zijn € 5,39 (IDEAL), de normale kosten zijn van een standaard pakket zijn € 4,99.

Voor Returnista heb je geen etiket of printer nodig. Je kiest het adres waar jouw pakketje opgehaald mag worden en ontvangt vervolgens een bevestiging van de ophaalafspraak. Jouw pakketje wordt dan opgehaald op de afgesproken datum en tijdstip. Je ontvangt automatisch een retourbewijs met track & trace code per e-mail, bewaar deze goed! Wanneer wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen krijg je een automatisch bericht, dit gebeurd gemiddeld binnen 4 werkdagen. Binnen 7 werkdagen (na ontvangst) zullen wij jouw retour verwerken en zal het bedrag voor je worden gecrediteerd op jouw rekening, of zal de Klarna factuur worden aangepast.

Stay safe!

Love,
TheMusthaves

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/Internationale-vrouwendag-2020

8 maart is het weer zover: internationale vrouwendag 2020. Een dag die volledig in het teken staat over vrouwen over hele wereld. Ook wij willen aan deze bijzondere dag wat aandacht besteden. Je krijgt van ons dan ook een leuke vrouwendag korting !

Elk jaar wordt er een thema aan internationale vrouwendag verbonden zoals; geweld of armoede, dit jaar is het thema: vrijheid. Er wordt al jaren voor vrijheid gestreden, maar dit is helaas nog steeds niet vanzelfsprekend.

Vrouwendag sinds 1911 

Internationale vrouwendag is ontstaan in 1911, het jaar wanneer internationale vrouwendag voor het eerst gevierd werd. In Nederland deden we er in 1912 voor het eerst aan mee. Tijdens de vrouwendag komen de vrouwen op voor hun rechten. In eerste instantie was dit een bijeenkomst om het vrouwenkiesrecht en vrouwenemancipatie af te dwingen .

Nog geen gelijke rechten 

Het is momenteel 2020 en nog steeds hebben vrouwen geen gelijke rechten als mannen. Wist je dat Nederland zelfs op de 38ste plek staat voor gelijkheid tussen man en vrouw op de wereldwijde ranglijst? Vrouwendiscriminatie komt dus nog steeds voor. We hebben een paar voorbeelden op een rij gezet: vrouwen die dezelfde functie hebben als mannen krijgen minder betaald, vrouwen krijgen soms ook geen contractverlenging omdat ze zwanger zijn.

Vrouwendiscriminatie op de werkvloer

Je denk nu misschien ‘dit kan toch niet?!’. Maar de cijfers bewijzen het helaas: 43% van de zwangere vrouwen op de werkvloer heeft te maken heeft gehad met discriminatie. Vrouwen verdienen ongeveer 23% minder dan mannen en verdienen slechts 10% van het wereldinkomen. Van alle experts in de media is 88% man en slechts 12% vrouw en in films worden mannen veel vaker neergezet als advocaten, rechters, academici en doctoren. 

Het doel van deze dag is dan ook meer aandacht vragen voor deze diverse thema’s en de solidariteit en strijdbaarheid voor vrouwen een boost te geven. 

15% Korting op de Internationale vrouwendag

TheMusthaves wil alle vrouwen een bijzondere dag bezorgen en heeft daarom een extra leuke kortingscode! Met de code: “CELEBRATE” krijg je 15% korting op de gehele collectie! Shop je favoriete jurkje, rokje  of andere kleding nu extra goedkoop . Geniet van deze bijzondere dag! 

P.s. Who run the world? GIRLS!

Love,
TheMusthaves

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/Rad-van-Fortuin-party-editie-bij-TheMusthaves

Het is weer tijd voor een mega winactie bij TheMusthaves, het Rad van Fortuin! Na het grote succes van de afgelopen keren, verloten wij meer prijzen dan ooit! En het leuke is… iedereen maakt kans! AMAZING! Girlboss Sabrina van der Donk zal uiteraard weer de host van de avond zijn en wie weet word jij één van de vele winnaars! Dit wordt niet zomaar een editie, maar, hou je vast… een party editie! Meld je gratis aan voor dit event en lees in deze blog welke prijzen er verloot worden.

Wanneer is het Rad van Fortuin?

Zet woensdag 18 december 20:00 DIKGEDRUKT in jouw agenda want dan gaan we live op onze facebookpagina en deze prijzenregen mag je niet missen!! Met de feestdagen voor de deur maak jij namelijk kans op de PERFECTE party outfit die je al zo lang wilde, of zelfs het kledingpakket ter waarde van €500,- en nog VEEL MEER! Wil je ook graag een party outfit maar heb je niet gewonnen? Bekijk dan onze party collectie.

Hoe doe je mee aan deze mega winactie?

Iedereen kan meedoen, het is namelijk heel makkelijk! Zorg dat je jouw Facebook app geopend hebt op woensdag 18 december om 20:00. Op dit moment zullen wij live gaan met het Rad van Fortuin. Volg jij TheMusthaves pagina al, dan krijg je hier automatisch een melding van!

Wanneer je kijkt hoef je maar één ding te doen om kans te maken; namelijk door te reageren met ‘ik doe mee’. Let op, deze reactie geldt eenmalig per prijs! Wanneer je ook op de tweede prijs kans wilt maken, reageer je dus wederom met ‘ik doe mee’, enzovoorts. Simpel toch!?

Welke prijzen zullen we verloten?

Voor deze editie hebben we natuurlijk weer te gekke prijzen geregeld die we in verschillende rondes gaan verloten. Heb jij de eerste ronde niks gewonnen? Geen zorgen, blijf meedoen en wie weet win jij in één van de volgende rondes! De prijzen zullen natuurlijk te maken hebben met onze nieuwste collecties, maar ook zijn er diverse partners die geweldige prijzen aanbieden! Lees hieronder meer over alle prijzen.

Prijs 1: Hoofdprijs: kledingpakket t.w.v €500,-
Prijs 2: Bekendmaking 1 jaar lang gratis schoenen
Prijs 3: Prijzenregen: kledingitems van TheMusthaves
Prijs 4: Party outfit naar keuze bestaande uit een jurkje, schoenen en een accessoire.
Prijs 5: 2x vier tickets voor Ladiesnight Vue Cinemas t.w.v. 4 x €14,50 = €58,-
Prijs 6: Twee tickets voor Musical Dinnershow Scrooge 2019 in Hart van Holland t.w.v. €155,30,-
Prijs 7: Twee tickets voor een All Inclusive Amsterdam Light Festival Cruise: Pure Boats t.w.v. €99,-
Prijs 8: High Choc voor 2 personen bij Chocolate Company Amersfoort t.w.v €38,50,-
Prijs 9: Exclusieve wijnproeverij aan huis Goed Glas Wijn voor 6-8 personen
t.w.v. €90,-
Prijs 10: 2x een fotoshoot bij Shoots & More tot maximaal 30 personen t.w.v. €39,-

Prijzen van TheMusthaves
Prijzen van TheMusthaves

De prijzen met betrekking tot TheMusthaves zijn fantastisch! Laten we beginnen met de hoofdprijs, namelijk een kledingpakket t.w.v €500,- vol met bestseller items en musthaves! Alle items zijn ONE SIZE, dus geschikt voor elke dame! Ook maken we tijdens de livestream de winnares bekend die een jaar lang gratis schoenen wint! Heb je je hiervoor nog niet ingeschreven, schrijf je HIER dan snel in voor de winactie een jaar lang gratis schoenen!
Voorwaarden: De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze win-actie: de winnares dient zich binnen één maand bij ons te melden via social media of per e-mail. Je geeft eenmalig jouw schoenmaat door en ontvangt 1 jaar lang iedere maand 1 paar damesschoenen naar keuze.

Ook zullen de meest favoriete Musthaves items verloot worden. De items worden simpelweg op het rad gezet, het rad wordt gedraaid en de prijs wordt bekend! Dan verloten we ook nog een party outfit naar keuze, zodat jij er tijdens de feestdagen 100% glamorous bij loopt!


Ladiesnight: Vue Cinemas
Ladiesnight: Vue Cinemas rad van fortuin TheMusthaves

De prijs vertegenwoordigt (2x) 4 gereserveerde tickets voor de Ladies Night van 29 januari bij een Vue Cinemas vestiging naar keuze, af te halen bij de bioscoop t.w.v. 4 x €14,50 = €58,-
Prijs:
Ben jij benieuwd naar de stripkunsten van Jim Bakkum? Dan wil je 29 januari bij de Vue Ladies Night van de film Onze Jongens in Miami zijn! Geniet van een glas Prosecco terwijl je langs de product stands loopt en ga naar huis met de felbegeerde goodie bag. Samen met drie vriendinnen kan je Onze Jongens in detail bewonderen op het grote scherm, in een Vue vestiging naar keuze.
Voorwaarden: De tickets zijn alleen geldig voor de Ladies Night van 29 januari bij Vue Cinemas in de door de deelnemer gekozen vestiging. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten of goederen en zijn niet overdraagbaar. De gebruiker van de tickets dient 16 jaar of ouder te zijn.


Musical Dinnershow Scrooge 2019
Musical Dinnershow Scrooge rad van fortuin TheMusthaves

De prijs vertegenwoordigt 2 gereserveerde tickets voor Musical Dinnershow Scrooge 2019, een co-productie van Le Roy Theaterproducties en Hart van Holland t.w.v. 155,30,-
Prijs:
Musical Dinnershow Scrooge is door Simône Le Roy van Le Roy Theaterproducties bewerkt tot een eigentijdse versie van het wereldberoemde verhaal van ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Een mix aan nummers uit diverse bekende musicals komen aan bod. Sfeervolle kerstliedjes als ‘Let it snow’ en ‘Walking in a winter wonderland’. Tot Carmina Burana van Carl Orff, Urban Dance en ontroerende duetten maken deze musicalproductie eigentijds, gevarieerd en indrukwekkend. Scrooge 2.0. De cast van deze (semi)professionele musical bestaat uit 70 man in de leeftijd van 8 tot 68 jaar.

Le Roy Theaterproducties werkt samen in coproductie met Evenementencentrum Hart van Holland te Nijkerk. Een musical waarbij je als publiek dineert te midden van cast en decor. Het is een unieke musicalbelevenis, meer dan 70 man cast in Dickens kleding, 5 podia met prachtig authentiek decor, een luxe viergangendiner. Kortom, een uniek muzikaal spektakel en u zit er middenin! Klik hier voor meer informatie of bestel extra tickets via www.eventim.nl
Voorwaarden: De prijs is exclusief drankjes


All inclusive Amsterdam Light Festival Cruise: Pure Boats
Amsterdam Light Festival TheMusthaves

De prijs vertegenwoordigt 2 tickets voor een all inclusive Amsterdam Light Festival cruise. mede mogelijk gemaakt door Pure Boats t.w.v. 99,-
Pure Boats Amsterdam is een jong rondvaartbedrijf in de hoofdstad. Met 3 elegante boten, lokale ‘touch’ en uitmuntende service hebben zij in korte tijd verschillende awards binnengesleept, en zijn ze hooggewaardeerd door hun gasten. Als kers op de taart staan ze dan ook in de top 3 van alle buitenactiviteiten van Amsterdam op TripAdvisor.

Tijdens een rondvaart op de eeuwenoude grachten ben je verzekerd van leuk commentaar door de kundige schippers, en heb je alle vrijheid om de rondvaart naar jouw wens in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan route, op- en afstaplocatie, maar ook catering, decoratie en muziek!
Prijs:
Wist je dat Amsterdam in de winter het podium is van het Amsterdam Light Festival? Wij mogen van Pure Boats 2 tickets weggeven voor dit prachtige event, zodat jij op de verwarmde en overkapte boten heerlijk knus kunt genieten van de kunstwerken langs de route. De vaart van 1,5 uur is ‘all inclusive’, dus je kunt genieten van de uitgebreide selectie dranken aan boord, en een proeverij met verschillende kazen, olijven, nootjes, druiven en andere snacks. Klik hier voor meer informatie.
Voorwaarden:
Voucher niet in te wisselen voor geld, tickets geldig t/m 19 januari 2020, gasten onder 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene, ben op tijd aanwezig bij de steiger (5 min voor aanvang vaart), we kunnen helaas niet wachten op gasten, inwisselen ticket datum en tijd is afhankelijk van beschikbaarheid. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.


High Choc: Chocolate Company
High Choc: Chocolate Company TheMusthaves rad van fortuin

De prijs vertegenwoordigt een High Choc voor 2 personen t.w.v. €38,50
Chocolate Company Café Amersfoort bevindt zich aan de Arnhemsestraat in het centrum van Amersfoort. In het café en lunchroom geniet je van de allerbeste chocolade. Naast chocolade hebben we nog vele andere heerlijke producten voor ontbijt, lunch of gewoon lekker wat drinken. Top kwaliteit koffie en thee, verschillende soorten huisgemaakte taarten, smoothies, sandwiches, tosti’s, (vega) salades en meer. Je kan dus altijd in het café terecht. Kun je geen genoeg krijgen van dit walhalla aan chocolade, dan kun je veel van de producten ook TO GO bestellen, voor onderweg of thuis op de bank.
Prijs:
Heerlijke en eerlijke chocolade vormt de basis van het CHCO concept. Voor de productie van onze chocolade wordt gebruik gemaakt van cacao onder het Cacao Trace programma, waarbij de boer niet alleen eerlijk wordt beloond maar ook actief wordt begeleid om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dé topper in het assortiment is de High Choc, een chocolade variant op de High Tea. Inmiddels hebben duizenden mensen van deze chocolade special kunnen genieten. Klik hier voor meer informatie.


Wijnproeverij aan huis: Goed Glas Wijn
Wijnproeverij aan huis: Goed Glas Wijn TheMusthaves

De prijs vertegenwoordigt een wijnproeverij aan huis voor 6-8 personen t.w.v. 90,-
Goed Glas wijn geeft al meer dan 13 jaar vakkundige wijnproeverijen aan huis. Op jaarbasis zijn dat meer dan 300 boekingen. De aanvragen die we binnenkrijgen zijn heel breed. Van boekingen van families die in een vakantiehuisje zitten tot aan een masterclass wijnproeven voor professionals.

Ons proefassortiment bestaan uit wijnen die komen van kleine ambachtelijke wijnboeren. Vakmensen die beschikken over fantastische lokale omstandigheden en werken met de nieuwste technieken. Geen bulkwijnen, maar zuivere wijnen uit ongerepte streken.

Robin Wolfswinkel is de eigenaar van Goed Glas Wijn en naast alle wijnproeverijen die hij doet met zijn team, werkt hij als Freelancer in een exclusieve wijnwinkel in Amsterdam en volgt de vinologenopleiding. Ons Credo is dan ook: ‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’. Klik hier voor meer informatie. 
Prijs:
Proeven in het comfort van uw huis en u kunt lekker genieten! Proef zuivere wijnen direct van de wijnboer en zonder toevoegingen. Krijg deskundig uitleg en maak notities op een proefformulier
Voorwaarden: Ben je woonachtig in Noord Holland/Zuid Holland of Utrecht en daarbuiten, dan rekenen we 0,19 cent per km.


Fotoshoot bij Shoots & More
Fotoshoot Shoots and more rad van fortuin

De prijs vertegenwoordigt (2x) een fotoshoot tot max 30 personen, in te wisselen bij een vestiging naar keuze t.w.v 39,-
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Simpelweg omdat wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!
Prijs:
De prijs is niet per persoon, maar per groep t/m 30 personen. Achteraf worden de foto's gezamenlijk bekeken en uitgezocht en de prijs is inclusief een 30x40 fotoafdruk naar keuze op hoogwaardig fotopapier. De prijs is in te leveren bij alle fotostudio’s van Shoots & More: Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Zwolle. Klik hier voor meer informatie.
Voorwaarden:
De cadeaubon is 1 jaar geldig, vertegenwoordigd een waarde van 39 euro en is inwisselbaar voor een feel good fotoshoot of andere producten van Shoots & More.

Ben jij klaar voor de grootste winactie van TheMusthaves? Schrijf je dan NU gratis in voor het evenement en wie weet win jij de leukste prijzen tijdens het Rad van Fortuin!

LOVE XX
TheMusthaves
 

 

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/klarna

Achteraf betalen, het is mogelijk bij TheMusthaves!
Maar wat betekent dit voor jou? Wat houdt het in en waar moet je rekening mee houden? We zetten het in deze blog voor je op een rijtje, er zitten namelijk een hoop voordelen aan!

Tegenwoordig bestelt bijna iedereen wel eens kleding via een webshop. Je speurt de webshop af, spot jouw favoriete producten en stopt ze in je winkelmandje. Maar dan, je komt aan bij het pijnlijke moment… de betaling! En dat terwijl je het nog niet eens hebt kunnen passen! Bij TheMusthaves komt hier een einde aan dankzij achteraf betalen. 

De voordelen van achteraf betalen

1. Ten eerste is het heerlijk dat je jouw nieuwe Musthaves pas hoeft te betalen wanneer je ze hebt gezien en gepast. Je betaalt achteraf enkel voor de artikelen die je wilt houden. Natuurlijk komt het wel eens voor dat een product minder goed aansluit of anders was dan verwacht. Voor de artikelen die je terug wilt sturen biedt achteraf betalen ook een oplossing! Na retourzending wordt namelijk het bedrag van de retournering afgetrokken. Je betaalt dus altijd alleen het bedrag van dat nieuwe rokje, leuke it-shirt of toffe biker boots die je wilt houden!

2. Ten tweede is achteraf betalen perfect wanneer je bankrekening een nieuwe Musthave nog even niet toelaat, betalen kan namelijk tot 14 dagen na ontvangst, een WIN-WIN! Zo kun je toch genieten van je nieuwe item en pas betalen wanneer je daar klaar voor bent (en je bankrekening ook).

klarna achteraf betalen

De kleding achteraf betalen met Klarna

TheMusthaves werkt met Klarna. Klarna is opgericht om betalingen eenvoudig, veilig en achteraf te voltooien. Online shoppen is leuk, maar jouw veiligheid is belangrijker! Wanneer er tijdens de betaling iets misgaat, kun je met Klarna de betaling direct pauzeren! Om extra veiligheid voor jou als koper te waarborgen is er Klarna’s kopersbescherming. Lees meer over Klarna’s kopersbescherming> 

Hoe werkt de betaling na ontvangst?

Wanneer jij al jouw favoriete Musthaves hebt verzameld klik je in het winkelmandje op: ’Betaal na ontvangst, Klarna’. In het e-mailadres dat jij hebt opgegeven ontvang je een betaalverzoek die je binnen 14 dagen dient te betalen, wanneer je al jouw items hebt bewonderd! Wanneer je iets wil retourneren kun je dit ons via klantenservice@themusthaves.nl laten weten. Log vervolgens via Klarna in en klik op de factuur waarvan je het item gaat retourneren. Kies 'retourzending melden' en bevestig je retourzending door te klikken op 'ik heb producten teruggestuurd'. Zodra wij jouw retour weer in ontvangst hebben mogen nemen zullen we je factuur bijwerken naar het overgebleven bedrag en zal je een bevestiging krijgen via je e-mail. Appeltje eitje!

Andere betaalmogelijkheden bij TheMusthaves

Wil je toch liever op een andere manier je Musthaves afrekenen of woon je in België waar Klarna helaas niet mogelijk is? Geen probleem! Via Creditcard (Visa, Mastercard en Maestro) kan je ook achteraf betalen. Wil je liever meteen afrekenen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! We bieden ook directe betaalopties aan zoals Ideal, Mister Cash (voor België), Paypal en als je de gelukkige bezitter bent van een Musthaves Code of Fashion Cheque kan je die uiteraard ook bij ons inleveren!

Betaalmogelijkheden themusthaves

Nu is wel duidelijk op welke manieren je jouw favoriete Musthaves kunt afrekenen, aan jou de keus! Onze nieuwste Musthaves staan alweer op je te wachten!

Happy shopping ladies!>

LOVE XX
The Musthaves

Het is weer zover, na het grote succes van de afgelopen keer en de vele aanvragen organiseren we weer een Rad van Fortuin met diverse partners. We hebben weer te gekke prijzen geregeld waar jij eenvoudig kans op kan maken. Sabrina van der Donk zal weer de host van de avond zijn. Heb jij je al gratis aangemeld om 1 jaar lang gratis choenen te winnen? De winnares zal tijdens het Rad van Fortuin bekend gemaakt worden. Meld je gratis en snel aan voor dit event >


Rad van Fortuin TheMusthaves


Wanneer is het rad van fortuin? 
Op dinsdag 2 april gaan we weer livestreamen via onze Facebookpagina TheMusthaves. Heb je de vorige keer gemist? We hebben een compleet nieuw draairad, speciaal ontworpen voor TheMusthaves.
Hoe kan ik meedoen aan het rad van fortuin?
Je kan heel eenvoudig meedoen met het rad van fortuin. Zorg dat je op dinsdag 2 april om 20.00 jouw Facebook app geopend hebt. Je krijgt automatisch een melding dat TheMusthaves live is op Facebook. Als je hierop klikt kan je eenvoudig meekijken met de livestream. We zullen ongeveer een klein uurtje live gaan en dan te gekke prijzen weggeven. Lees hieronder alles over deze prijzen.
Welke prijzen kan ik winnen?
Ook dit keer werken we weer samen met partners die ontzettend mooie prijzen aanbieden. Tijdens de livegang hebben we weer 5 exclusieve rondes. Iedere ronde geven we een andere prijs weg. Heb je de eerste ronde niks gewonnen? Blijf gewoon kijken en wie weet win jij bij de volgende ronde een te gekke prijs.
Prijs 1: Kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. € 500,- en win 1 jaar lang gratis schoenen
Prijs 2: Haarverlenging of een volumebehandeling van Beauty By Roos t.w.v. € 667,50
Prijs 3: Overnachting in een Valk Exclusief hotel naar keuze t.w.v. € 250,-
Prijs 4: Exclusieve wijnproeverij aan huis t.w.v. € 79,-
Prijs 5: Vier entreekaartjes voor dagje Dolfinarium t.w.v. € 114,-
Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door TheMusthaves, Beauty By Roos, Van der Valk Exclusief, Wijnproeverij Bleuzewines en Dolfinarium.
Logo TheMusthaves
TheMusthaves

Maak kans op een kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. maar liefst € 500,-. Het pakket zit vol musthaves en bestsellers en zijn speciaal geselecteerd door de stylistes van TheMusthaves. De maten van de kledingstukken zijn allemaal one-size, dus geschikt voor elke dame! Daarnaast maken we tijdens de winnares bekend die een jaar lang gratis schoenen ontvang! Heb je je nog niet gratis ingeschreven hiervoor? Doe dit dan eenvoudig en snel via: 1 jaar lang gratis schoenen.  De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze win-actie: de winnares dient zich binnen één maand bij ons te melden via social media of per e-mail. Je geeft eenmalig jouw schoenmaat door en ontvangt 1 jaar lang iedere maand 1 paar damesschoenen naar keuze.

Logo Beauty By Roos
Beauty By Roos
De prijs vertegenwoordigt eenmalige haarverlenging of volumebehandeling t.w.v. 667,50,-
Met meer dan 10 jaar ervaring, 7 salons en meer dan 30 hairextensions-professionals mag Beauty by Roos zich dé hairextensionspecialist van Nederland noemen. Een mooie, volle bos met lang haar is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn online meer dan genoeg trucjes te vinden om je haar sneller te laten groeien of voller te laten worden. Ook beloven honderden producten hetzelfde effect te bereiken, maar helaas blijkt vaak dat deze beloftes niet vervuld kunnen worden.
Beauty by Roos Hairextensions heeft in de afgelopen jaren meer dan 10.000 vrouwen mogen helpen deze dromen wél te verwezenlijken. Een prachtige volle bos met lang haar kan echt voor iedereen!
Prijs: 
Ontvang een volumebehandeling of haarverlenging, zodat deze droom ook uit kan komen voor een van jullie! Deze behandeling is te besteden in 1 van onze 7 salons in Nederland en is geldig voor de hairextensions van het bekende merk Hairloxx Professional.

Logo Van der Valk
Van der Valk Exclusief
De prijs vertegenwoordigt een overnachting in een Van der Valk Exclusief Hotel incl. € 50 cadeaukaart t.w.v. € 250,-
MEER DAN 150 JAAR VAN DER VALK Ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Alle Valk Exclusief hotels bieden je als gast luxe faciliteiten waar je uitgebreid van mag komen genieten. Boek de beste deals, voor de laagste prijzen bij Valk Exclusief.
Prijs:
Tijdens de opkomende lente maanden is er niets fijner dan er even tussenuit te gaan. Win uitgebreide arrangement bij een Van der Valk Exclusief hotel naar keuze. Dit fijne arrangement zorgt voor 2 nachten volledige ontspanning, tijdens een goed verzorgd verblijf. Zo kun je 2 dagen genieten van een luxe kamer en kun je 's ochtends direct aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Tevens wordt je bij aankomst op de kamer ontvangen door een lekkere fles bubbels. Tenslotte kun je de €50,- cadeaukaart gebruiken voor een overheerlijk diner in ons restaurant!

Logo Bleuze wines
Wijnproeverij

De prijs vertegenwoordigt een wijnproeverij op locatie voor 4 personen t.w.v. € 79,-
De wijnen van Bleuzé Wines staan al meer dan 50 jaar synoniem voor wijncultuur en traditie. Deze wijnen zijn een klasse apart en hebben diverse internationale onderscheidingen en medailles gekregen van het statuut van de wijnen. Al lange tijd importeert Bleuzé Wines wijnen naar Roosdaal (België). Bleuzé Wines werkt samen met zowel gekende producenten in de wijnwereld als een selectie lokale producenten. Zo geniet jij van de lekkerste en bijzonderste wijnen van over de hele wereld.
• 500 wijnreferenties
• 4 voornaamste landen van import: Frankrijk, Spanje, Italië & Duitsland
Prijs:
Tijdens de wijnproeverij proef je 8 verschillende wijnen waarvan 4 rode en 4 witte. Tijdens de proeverij zal de wijnprofessional je alles vertellen over de verschillende wijnen. Smaakt goed? Dan is het natuurlijk mogelijk om de geproefde wijnen en andere aan te schaffen. De locatie van de proeverij mag je zelf bepalen. Dit kan bij jouw thuis zijn of bijvoorbeeld op kantoor. Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen. 4 personen zijn bij het arrangement inbegrepen en je kunt zelf nog 2 personen bijboeken. De totale duur van de proeverij is ongeveer 90 minuten. Tijdens deze overheerlijke wijnproeverij kun je een selectie van 8 exclusieve Europese wijnen drinken. Het gaat dan om 4 rode en 4 witte wijnen. Bij deze proeverij is er professionele begeleiding aanwezig en krijg je ook uitleg over de wijnen.


Logo Dolfinarium
Dolfinarium

De prijs vertegenwoordigt 4 toegangstickets voor een dagje Dolfinarium t.w.v. € 114,-
Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Met acht voorstellingen, vier speeltuinen én de waterattractie Waterpret, beleef jij een dag om nooit te vergeten! Duik nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer alles over hun lichaam en gedrag in DolfijnBrein. Of ontmoet de dieren die in onze eigen Noordzee leven in het Roggenrif. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen! Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Bescherm.
Prijs:
Geniet met vriendinnen, je gezin of met je ouders van een spetterend dagje weg. Ontvang maar liefst 4 gratis toegangskaartjes voor een heerlijk dagje Dolfinarium. 

Dus wil jij kans maken op één van deze te gekke prijzen? Zorg dan dat je erbij bent op dinsdag 2 april om 20.00. Meld je eenvoudig aan voor dit event> 

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/Blue-Monday-2019

Wanneer is Blue Monday 2021?

De meest deprimerende dag van het jaar is op Blue Monday. Deze dag valt altijd op de maandag in de laatste volle week van januari. Dit jaar valt Blue Monday dus op maandag 18 januari.

Waarom Blue Monday?

We vieren met z'n allen deze meest deprimerende dag van het jaar. In feite zit er een hele formule achter. Dit heeft met meerdere factoren te maken als het weer, het falen van de goede voornemens, het  duurt nog een periode tot het weer vakantie is en je motivatie tot het ondernemen van actie is ook ver te zoeken.  Wie herkent het niet? Maandag is niet onze meest favoriete dag van de week, het weekend zit er weer op en de werkweek begint weer. Daarnaast zijn de dagen kort en is het al vroeg donker, waardoor wij ons ook meer depri voelen.

Vier jij Blue Monday met ons mee?

Alleen de gedachte dat Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar is worden sommige mensen al depressief van. Daarom hebben wij bij TheMusthaves een te gekke actie bedacht. We willen jullie graag wat opvrolijken en wat kleur meegeven. Op maandag 18 januari krijg je daarom van ons maar liefst ..% korting op je hele bestelling. Wij vrouwen worden niet alleen heel gelukkig van shoppen, maar je shopt nu de leukste items ook nog met korting op Blue Monday.

5 Tips om Blue Monday door te komen

1. Shop jouw favoriete Musthaves met korting bij TheMusthaves;
2. Ga lekker naar buiten en maak een mooie wandeling;
3. Schrijf eens voor jezelf op wat jou gelukkig maakt; 
4. Plan je (zomer)vakantie alvast zodat je een leuk en goed vooruitzicht hebt;
5. Uit onderzoek is gebleken dat beweging voor een positief gevoel zorgt.

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/Black-Friday-TheMusthaves

Tijdens Black Friday en Cyber Monday shop je met extreme korting bij TheMusthaves. Lees alles in deze blog over deze Amerikaanse traditie en hoe je van al deze Black Friday en Cyber Monday deals bij TheMusthaves kan profiteren.

Wanneer is Black Friday 2018?

Ladies, noteer vrijdag 23 november alvast in je agenda. Dan ontvang je extreme kortingen bij TheMusthaves. De aanbiedingen zijn geldig tot en met maandag 26 november. Dus je shopt een heel weekend lang jouw favoriete items met extreme korting en diverse aanbiedingen.

Black Friday TheMusthaves

Wat kun je van Black Friday en Cyber Monday verwachten?

Het Cyberweekend is niet meer weg te denken uit Nederland. Ieder jaar wordt het steeds populairder en er doen steeds meer winkels en webshops aan mee. Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar TheMusthaves weer deelnemen aan Black Friday en Cyber Monday.
We gaan zelfs eerder van start, want donderdag 22 november lanceren wij al de Pre-Black Friday Sale. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Profiteer van Black Friday deals bij The Musthaves

Hoe kun je optimaal profiteren van de extreme kortingen?
1. Zet vrijdag 23 november in je agenda;
2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zo ben je als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingen;
3. Shop op vrijdag 23 t/m maandag 26 november op TheMusthaves jouw favoriete kledingitems met korting.

Waar komt Cyberweekend oorspronkelijk vandaan?

Zoals je hierboven al kon lezen is deze Amerikaanse traditie een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. De dag na Thanksgiving zijn alle consumenten vrij en shopte daarom op die dag alvast hun kerstinkopen. Hierdoor groeide het aantal aankopen en de omzet gigantisch bij de winkeliers en zo onstond de naam Black Friday. Cyber Monday onstond hierop als reactie. Mensen die niet in staat waren om naar de winkel te gaan konden maandag alsnog profiteren van deze kortingen online op webshops. De kortingen en aanbiedingen van vrijdag lopen vaak nog door t/m zondag en zo is er een heel weekend van gemaakt waardoor het begrip Cyberweekend is onstaan. In Nederland zijn alle aanbiedingen gedurende het Cyberweekend ook online geldig en niet alleen op Cyber Monday zelf.

Op dinsdag 20 november is het zo ver, dan zullen we weer live gaan op Facebook met het rad van fortuin! Met een customized nieuw draai rad gaan we weer te gekke prijzen weggeven. Om 19.30 gaan we live op Facebook. Kijk jij ook met ons mee? Want dan maak je automatisch kans op die leuke prijzen! Daarnaast wordt de winnares bekend gemaakt die één jaar lang gratis schoenen wint! Lees hoe je aan deze actie mee kan doen: "Win 1 jaar lang gratis schoenen".

rad-van-fortuin-the-musthaves

HOOFDPRIJZEN RAD VAN FORTUIN

Net zoals onze afgelopen live-gang ter viering van ons vijf jarig jubileum zijn er weer te gekke prijzen te winnen. Iedere ronde maak je kans op één van de hoofdprijzen. Zo maak je onder andere kans op:
Prijs 1: Kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. € 500,-
Prijs 2: Overnachting in een verborgen huis t.w.v. € 170,-
Prijs 3: 5 keer voor 2 personen een dagentree bij de Zwaluwhoeve incl. alle sauna-en wellnesssfaciliteiten t.w.v. € 67,-, waarvan 1 hoofdprijs inclusief koffie of thee, gebak, badset en 3 consumpties t.w.v. € 150,-
Prijs 4: 3 cadeaubonnen voor Tea Time Super Deluxe tussen de alpaca's voor 2 personen t.w.v. € 89,-
Prijs 5: 3 cadeaubonnen voor een Lash Volume Lift behandeling inclusief verven van de wimpers t.w.v. € 69,95

Als klapper op de vuurpijl maken wij de gelukkige winnares bekend die maar liefst één jaar lang gratis schoenen wint!! Heb jij je al ingeschreven voor deze winactie en onze Facebookpost al geliket?
Dinsdag 20 november 19.30, be there! 
Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door: TheMusthaves, Surprise Factory, Wellnessresort de Zwaluwhoeve, Alpaca Tea Time en Perfect Eyelash.

themusthaves-logo
TheMusthaves
Maak kans op een kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. maar liefst € 500,-. Het pakket zit vol musthaves en bestsellers. De maten van de kledingstukken zijn allemaal one-size, dus geschikt voor elke dame! Daarnaast maakt iemand kans op 1 jaar lang gratis schoenen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat ons in de Facebookpost weten wat jouw schoenmaat is om aan deze win-actie mee te doen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze win-actie: de winnares dient zich binnen één maand bij ons te melden via social media of per e-mail. Je geeft eenmalig jouw schoenmaat door en ontvangt 1 jaar lang iedere maand 1 paar damesschoenen naar keuze.

surprise-factory
Iemand echt verrassen? SurpriseFactory!
Bij SurpriseFactory vind je super leuke en originele belevenissen. Zo geef je altijd een top cadeau! Van een overnachting onder de sterren tot racen op het circuit. Op SurpriseFactory.nl vind je voor ieder wat wils. SurpriseFactory heeft maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op SurpriseFactory zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je er niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is!
Aan één van de winnaars van de live-gang geven wij een van de meeste verrassende cadeaus van SurpriseFactory weg. Letterlijk verrassend! Een Overnachting in een Verborgen Huis... Het huis ziet er aan de buiten kant uit als een vervallen hutje, maar schijn bedriegt.… zodra je de wenteltrap aftreedt, bevindt jij je in een super-de-luxe huis. Samen knus bij de open haard, maak een wandeling in het nabij gelegen natuurgebied of geniet van een romantische film in jouw eigen privé bioscoop. Geniet van een onvergetelijke overnachting. Veel plezier!

zwaluwhoeve
Wellnessresort de Zwaluwhoeve
De vijf keer twee dagentrees vertegenwoordigen een entree bij de Zwaluwhoeve vanaf 10.00 uur. Inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, waarvan 1 bon inclusief koffie of thee, gebak, badset en 3 consumpties t.w.v. € 150,-.  De vouchers zijn geldig t/m 24 december 2018. 
Midden in de Veluwse natuur vindt u het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om uzelf weer helemaal op te laden. 
Ontspanning, luxe en gezelligheid. Het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. Je kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd dagje wellness.
Wist je dat je ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Ontdek zelf wat er allemaal is veranderd en geniet van een ontspannen Dagje Wellness bij de Zwaluwhoeve!

perfect-eyelash
Perfect Eyelash
We zijn het snelst groeiende bedrijf in onze branche. Dankzij een internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.
Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!
De cadeaubon is 1 jaar geldig en te gebruiken op volgende locaties: Harderwijk, Veenendaal, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Axel & Venlo. 

alpaca-tea-time

Alpaca Tea Time 
​Een van de meest unieke ervaringen van Nederland Alpaca Tea Time  Lemelerveld. Theedrinken tussen de alpaca's in een super gezellige sfeervolle stal onder het genot van een kopje thee en een heleboel lekkers. Drie Delfts blauwe torens vol met 'ouderwets snoep', luxe koeken, chocolade en voor de afwisseling een lekker zoutje uit de mand vol 'zoute tussendoortjes' maken het helemaal compleet. Zulke lieve, tamme alpaca's vind je echt nergens. Twee uur lang ontstressen tussen de alpaca's! Ben jij binnenkort bij ons op de boerderij voor het Super de Luxe pakket van Alpaca Tea Time??! 
Welkom! 

Op 11 november vieren we weer Singles Day in Nederland. Een trend die afgelopen jaar steeds populairder is geworden in Nederland. Het is een dag om te vieren dat je een trotse vrijgezel bent. Daarnaast is het een speciale dag met aanbiedingen. TheMusthaves blijft hier natuurlijk niet in achter en er zal dan ook een speciale verrassing en aanbiedingen op jullie wachten. Dus dames, noteer maar alvast zondag 11 november in je agenda. Vier jij deze dag met ons mee?>

Singles Day 2018 in Nederland

Singles day in Nederland is niet iets nieuws. Het kent zijn oorsprong uit China. In 1993 is deze traditie ontstaan waarbij mannelijke studenten hun vrijgezellenleven gingen vieren. Tegenwoordig doen niet alleen meer mannen dit, maar ook vrouwen. Het gaat niet om de teleurstelling van alleen of vrijgezel zijn, maar juist om het leven van een individu te vieren en dat je liever gelukkig single bent. Deze dag staat van oorsprong in het teken van de individu. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je als stelletje deze dag niet kan vieren. Het gaat erom dat je jezelf deze dag voorop stelt en je dan ook jezelf mag verwennen en iets voor jezelf mag kopen! singles-day-bij-the-musthaves

 

Wat gebeurt er met Singles Day?

Deze dag wordt steeds populairder en bekender. In 2017 was er al een mijlpaal met het aantal winkels en webshops die hiervoor een speciale kortingen en acties beschikbaar stelden. In 2018 zal dit naar verwachting nog steeds verder groeien.Veel webshops speelden hier op in door aanbiedingen beschikbaar te stellen. Zo is er een nieuwe feestdag ontstaan waarbij jullie kunnen profiteren van leuke kortingen. Het is dus van belang dat jij op deze dag je slag slaat en cadeautjes en kleding tegen een scherpe prijs shopt!

Wanneer is Singles Day 2018?

Singles Day vindt ieder jaar op 11 november plaats. Het is een symbolische datum, namelijk 11/11. Waarbij de 1 natuurlijk staat voor één persoon, de vrijgezel.

Singles Day bij TheMusthaves

Zoals je al kon lezen profiteer je met Singles Day ook bij TheMusthaves van leuke kortingen en acties! Kun jij niet wachten tot het Singles Day is? Bij TheMusthaves shop je altijd leuke aanbiedingen en acties. Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze Musthave-Deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.>

 

LOVE XX Team The Musthaves

Het is bijna zover! Deze maand bestaat TheMusthaves alweer 5 jaar. Wat is de tijd snel gegaan. Een droom en passie die in vervulling ging voor Sabrina van der Donk. Wat begon als kleding winkel is uitgegroeid tot de grootste Musthave webshop van de Benelux. "Het fantastische team van TheMusthaves is ontzettende gegroeid afgelopen jaren. Het team en ons nieuwe distributiecentrum zorgen er dagelijks voor dat jullie alle pakketjes netjes en zo snel mogelijk bezorgd krijgen. Onze collectie aan musthave kleding wordt steeds groter. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends, zodat wij de leukste en nieuwste musthaves voor jullie online hebben staan. Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder onze klanten. Ladies, bedankt voor jullie vertrouwen in TheMusthaves en in mij!". Aldus Sabrina van der Donk, eigenaresse TheMusthaves.

Dit jubileum kunnen we niet aan jullie voorbij laten gaan. Daarom maak je vanaf zondag 7 oktober kans op te gekke prijzen! Houd daarom onze Social media pagina's en nieuwsbrief goed in de gaten!
TheMusthaves 5 jaar

WIE JARIG IS... TRAKTEERT!

Ladies, reserveer maar alvast maandag 8 oktober in je agenda, want om 19.30 uur gaan wij live op Facebook. Kijk jij met ons mee? We gaan vanaf 19.30 uur te gekke prijzen weggeven. Wanneer jij met ons mee kijkt maak je automatisch kans op leuke prijzen. Daarnaast maken we tijdens onze live-gang de winnares bekend van onze te gekke winactie: "Win 1 jaar lang gratis schoenen".

MAAK KANS OP ONZE HOOFDPRIJZEN

Met een spectaculair draairad maken wij in verschillende rondes de gelukkige winnaressen bekend. Omdat we 5 jaar bestaan hebben wij met het draairad 5 verschillende rondes. Zo maak je kans op de volgende hoofdprijzen:
1. Kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. € 500,-
2. Vijf keer voor 2 personen een dagentree bij de Zwaluwhoeve incl. alle sauna- en wellnesssfaciliteiten t.w.v. € 67,-
3. Toegangstickets voor 2 personen voor The Addams Family the Musical in Theater Orpheus t.w.v. € 120,50
4. Vijf keer voor 2 personen toegangstickets voor de Ladies night All You Need Is Love bij Vue Cinemas 
5.  High-Choc voor 2 personen bij The Chocolate Company Amersfoort 
Als hoofdprijs van de avond maken we tijdens onze live-gang de winnares bekend die 1 jaar lang gratis schoenen wint! Heb jij je al ingeschreven voor deze winactie en onze Facebookpost al geliket? That's all, je maakt dan automatisch kans!  

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Kijk dan met ons mee op 8 oktober vanaf 19.30 uur op Facebook en wie weet val jij in de prijzen!  
Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door: TheMusthaves, Wellnessresort de Zwaluwhoeve, Theater Orpheus, Vue Cinemas en Chocolate Company Amersfoort. 

Logo Zwaluwhoeve

Wellnessresort de Zwaluwhoeve 
De vijf keer twee dagentrees ter waarde van € 67,- vertegenwoordigen een entree bij de Zwaluwhoeve vanaf 10.00 uur. Inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. De vouchers zijn geldig t/m 24 december 2018.
Midden in de Veluwse natuur vind je het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om jezelf weer helemaal op te laden. 
Ontspanning, luxe en gezelligheid. Het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. Je kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd dagje wellness. Wist je dat je ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Ontdek zelf wat er allemaal is veranderd en geniet van een ontspannen Dagje Wellness bij de Zwaluwhoeve!

Logo Orpheus
Theater Orpheus
De twee tickets ter waarde van € 120,50 vertegenwoordigen een toegangsticket voor The Addams Family voor woensdag 12 december om 20.00 in Theater Orpheus in Apeldoorn. 
Theater Orpheus is één van de vijf grootste theaters van Nederland  en gelegen in het leuke Apeldoorn. Het prachtige theater heeft  een gevarieerd aanbod aan voorstellingen: van cabaret tot klassieke muziek, van musicals tot theaterconcerten. Echt voor ieder wat wils! Dit theaterseizoen zijn onder andere Racoon, Arjen Lubach, Romy Monteiro, Evita, The Chippendales, Miss Montreal en All Stars te zien in Theater Orpheus. Maak je avondje uit compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling  in het Theaterrestaurant. Tip: In Apeldoorn kun je geweldig winkelen. Plan dus eerst een dagje shoppen en ga ’s avonds naar één van de vele leuke voorstellingen!
Van 5 tot en met 16 december staat de Broadway hit-musical The Addams Family in Theater Orpheus. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is dit een musical die je niet mag missen! 
In The Addams Family treden de gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Wanneer Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, zorgt dit voor zowel duistere, verrassende als dolkomische situaties en komt uiteindelijk de waarheid boven tafel.

Logo Vue
VUE CINEMAS

De vijf keer twee tickets voor de Ladiesnight ter waarde van € 28,- vertegenwoordigen een toegangsticket voor jou en je BFF de Ladiesnight "All you need is love" op 28 november in een Vue Cinema naar keuze.
Tijdens de Ladies Night bij Vue geniet je van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kan je bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer. Zien we jou ook bij de Ladies Night met de romantische speelfilm All You Need Is Love op 28 november?
All You Need Is Love
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Logo Chocolate Company
Chocolate Company Amersfoort

De twee tickets ter waarde van € 37,- vertegenwoordigen een High Choc (chocolade variant op een High-tea) voor 2 personen. Maximale duur 2 uur en reserveren wordt aangeraden. In te wisselen bij The Chocolate Company in Amersfoort.
In november 2016 opent eigenaresse Diana van ‘t Slot voor het eerst de deuren van het café. Inmiddels is het merk en het café een begrip in Amersfoort met een grote groep echte fans. Want onze chocolade is onweerstaanbaar én chocolade maakt iedereen blij. 
Heerlijke en eerlijke chocolade vormt de basis van het CHCO concept. Bombons, chocolade mendiants en bars. Het meest bekende chocolade product van Chocolate Company is de Hotchocspoon. Deze houten lepels met een chocoladeblok aan de onderkant kun je dompelen in warme melk en dan krijg je een heerlijke, volle warme chocolademelk. De spoon is verkrijgbaar in ruim zeventig verschillende smaken, van wit en melk 30% tot 99% cacao. 
Naast chocolade hebben we nog vele andere heerlijke producten voor ontbijt, lunch of gewoon lekker wat drinken. Top kwaliteit koffie en thee, verschillende soorten huisgemaakte taarten, smoothies, sandwiches, tosti’s, (vega) salades en meer. 
Ben je enthousiast geworden van ons verhaal, kom dan snel een keer langs. 

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/wp-content/uploads/2017/05/Achteraf-Betalen.jpg

Achteraf Betalen Achteraf betalen bij webshops: de Musthave onder betaalmogelijkheden. Deze afrekenmethode wordt steeds populairder en wij, meisjes van Themusthaves.nl snappen dat maar al te goed. Want tijdens fysiek winkelen hoef je toch ook niet je kleding af te rekenen voordat je mag gaan passen? Precies! En daarom bieden wij in onze online shop achteraf betalen aan zodat jij op je gemak al je Most Wanted Musthaves kan shoppen, passen en voelen voordat je ze betaald. Ideaal toch!
Achteraf Betalen
De voordelen van Achteraf betalen
Wat zijn de voordelen van achteraf betalen? Uhm, ja waar zullen we beginnen.. ;-). Net zoals bij fysiek winkelen wil je natuurlijk eerst je Musthaves zien voordat je ze betaald. Achteraf betalen maakt dit mogelijk! Je ontvangt het pakketje en dan heb je nog 14 (!!) dagen de tijd om je factuur te betalen. Genoeg tijd dus om je outfits samen te stellen met je nieuwe items en ze te showen aan je vriendinnen. Twijfel je over twee maten maar wil je niet lang wachten op je geld na de retourzending? Ook dan biedt achteraf betalen een oplossing. Na retourzending wordt namelijk het bedrag van de retournering afgetrokken. Je betaalt dus altijd alleen het bedrag van de Musthaves die je behoudt. Ook komt achteraf betalen heel goed uit wanneer je je Musthaves spot die je perse wilt hebben, maar je bankrekening het nog niet toelaat. Word je salaris binnen twee weken gestort? Dan is er maar één antwoord: achteraf betalen! ;-)

Hoe werkt achteraf betalen? Wanneer jij al je Musthaves in de winkelmand hebt gedaan (en je klaar bent met je vreugdedansje) klik je in de winkelwagen op: 'Betaal na ontvangt, Klarna. Je ontvangt een betaalverzoek van klarna via je e-mailadres om de producten binnen 14 dagen te betalen. Ter goedkeuring van jouw achteraf betalen verzoek voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht je verzoek niet geaccepteerd worden kan je natuurlijk altijd voor een andere betaalmethode kiezen zodat je je mode items niet mis hoeft te lopen! Heb je je Musthaves ontvangen en al een plekje gegeven in je garderobe? Dan heb je 14 dagen (na ontvangst) de tijd om de factuur te betalen, zonder rente! Wil je meer informatie over achteraf betalen via klarna? Ga dan naar https://www.klarna.com/nl/ klarna achteraf betalen

Wat als ik iets wil retourneren? Toch niet helemaal happy met een Musthave? Geen probleem! Laat ons via klantenservice@themusthaves.nl weten dat je een item retour wilt sturen. Log vervolgens via Klarna in en klik op de factuur waarvan je het item gaat retourneren. Kies 'retourzending melden' en bevestig je retourzending door te klikken op 'ik heb producten teruggestuurd'. Zodra wij jouw retour weer in ontvangst hebben mogen nemen zullen we je factuur bijwerken naar het overgebleven bedrag en zal je een bevestiging krijgen via je e-mail. Makkelijk toch!

Andere betaalopties Wil je toch liever op een andere manier je Musthaves afrekenen of woon je in België waar Klarna helaas niet mogelijk is? Geen probleem! Via Creditcard (Visa, Mastercard en Maestro) kan je ook achteraf betalen. Liever direct betalen? We bieden ook directe betaalopties aan zoals Ideal, Mister Cash (voor België), Paypal en als je de gelukkige bezitter bent van een Musthaves Code of Fashion Cheque kan je die uiteraard ook bij ons inleveren! Genoeg mogelijkheden dus om je Musthaves te betalen! We zouden zeggen, waar wacht je nog op? De nieuwe Musthaves staan alweer online: https://www.themusthaves.nl/nieuwe/ Betaalmogelijkheden themusthaves LOVE XX The Musthaves

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/wp-content/uploads/2017/02/Achteraf-betalen-dames-kleding.jpg

Achteraf Betalen - Nu bestellen, later betalen! Eerst zien, dan betalen! Het grootste voordeel van achteraf betalen, want je betaald alleen wat je wilt houden. Ideaal toch?! Wij van Themusthaves.nl vinden van wel en daarom betaal jij, met de optie 'betalen na ontvangst', jouw Musthaves pas NA ontvangst en betaal je alleen wat je wilt houden! Achteraf betalen, dames kleding begint hier >> klarna themusthaves.nl

Hoe werkt het? Heel simpel! 1. Kies jouw favoriete Musthave(s) uit ons ruime assortiment dames musthaves bestaande uit kleding, accessoires, schoenen en Musthave Deals! 2. Kies bij het afrekenen van jouw gekozen Musthaves voor de optie ''Klarna - Betaal na ontvangst". 3. Ontvang jouw item(s) de volgende dag (tenzij je een pre-order Musthave besteld) in huis. Want voor 22:00 besteld = morgen in huis. Nog zoiets fijns ;-). 4. Betaal jouw Musthaves na ontvangst gemakkelijk en veilig via iDEAL via je eigen bank. Let op! Deze betaling dient wel 14 dagen na ontvangst te worden voldaan! Oftewel: Achteraf betalen biedt heel veel voordelen. Het is super handig, veilig én je hoeft nooit meer te wachten op retoursgeld.

Want ja, het kan natuurlijk gebeuren dat een Musthave niet past of dat deze net niet helemaal naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan kun je altijd contact opnemen via klantenservice@themusthaves.nl voor bijvoorbeel maatadvies. De meisjes van The Musthaves helpen je hier graag verder! Items retour sturen is dus geen probleem én het fijne is.... je betaald door te kiezen voor de optie ''Klarna achteraf betalen'' alleen voor de items die je wilt houden. SCORE! Een ander voordeel is, wat vele fashionista's misschien wel erg bekend in de oren klinkt... het krap bij kas zitten. Zit je even krap bij kas, maar je hebt toch dat ene jurkje nodig voor dat geweldige feestje, bruiloft óf een sollicitatie? Geen probleem! Want je hoeft pas 14 dagen na ontvangst te betalen. Je kunt dus de betaling voldoen op het moment dat het jou uitkomt ♪♫♪♫ Happy shopping ladies

Klarna - eenvoudig betalen, veilig shoppen! Themusthaves.nl werkt met Klarna. Klarna is opgericht met het idee om betalingen online te vereenvoudigen, zodat klanten eenvoudig hun aankoop online kunnen plaatsen en deze later pas hoeven af te rekenen. Eerlijk is eerlijk...het is via een webshop toch wel lastig te bepalen voor welke maat je moet gaan, of om te bepalen of het modelletje jou wel staat. Je wilt het toch even passen ;-). Door te kiezen voor de optie ''achteraf betalen'' is het dus mogelijk om jouw Musthaves dus eerst te passen, net zoals in een fysieke winkel. Het voordeel is alleen dat je de deur er niet voor uit hoeft én het pakketje gewoon bij jouw thuis afgeleverd wordt. YEAH! Klarna voert voor TheMusthaves het volledig achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je niet van TheMusthaves.nl maar van Klarna een betaalverzoek ontvangt om de gekochte producten te betalen. Let op! Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Zij hanteren een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. << Lees meer over het privacybeleid van Klarna door hier te klikken >> Achteraf betalen kan altijd bij Themusthaves.nl. Van dames broeken, overknee laarzen tot onze prachtige nieuwe collecties. Bij TheMusthaves.nl betaal je met klarna ''betalen na ontvangt'' pas nadat je jouw Musthaves gepast hebt. Kortom, op héél veel items! klarna achteraf betalen Toch liever op een andere manier betalen? Geen probleem natuurlijk! Bij ons kun je namelijk op de volgende manieren betalen: iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact Mister Cash (Belgische klanten), PayPal én met dé Fashioncheque. Genoeg mogelijkheiden dus ♥ Ps; wil je via Klarna betalen en wordt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd, dan kun je natuurlijk altijd nog betalen met de bovengenoemde betaalmogelijkheden ;-). Meer weten over klarna en het achteraf betalen proces? Op TheMusthaves.nl is meer te lezen over Klara - betalen na ontvangst en de andere betaalmogelijheden. LOVE XX The Musthaves

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/wp-content/uploads/2016/09/TheMusthaves-webshop-bestaat-drie-jaar.jpg

Er is er een jarig, HIP HIP HOORAY!! ♪♫ The Musthaves blaast vandaag maar liefst 3 kaarsjes uit. TheMusthaves webshop bestaat drie jaar en wij als mode musthaves webshop vieren dit groter dan GROOTS! Pop de champagne fles maar open want de meisjes van de meest grote fashion musthaves webshop goes wild!  Voor wij natuurlijk gaan verklappen hoe wij deze fashion party hebben gevierd met slingers, ballonnen, champagne, slingers, confetti en taart... stappen wij eerst even in de tijdmachine back in time (ja..... dat hoort er ook bij toch?!) ;-) Dressing is a way of life en Sabrina van der Donk wist dit als geen ander! Zij stelde haar eigen team samen bestaande uit Musthaves meisjes, en begon na het succes als model haar eigen musthaves kleding webshop omdat zij wist dat zij het missende puzzelstukje kon zijn in de modewereld. Met veel plezier catcht het leukste Musthaves team vanaf dat moment de trends vanaf de catwalk, bloggers en op straat en presenteren zij deze aan jou in onze webshop. Van betaalbare dames schoenen en statement tassen tot de leukste musthaves tops, truien, jurken, accessoires en broeken! Wij willen jou het grootste assortiment aanbieden waarbij jij in één keer meerdere outfits kunt shoppen. Niet zomaar outfits... nee,  een outfit waarbij je iedereen omver blaast en waarbij alle ogen op jou gericht zullen zijn ;-)  Als jij een echte IT-girl bent heb je de tijd nog mee gemaakt waarin wij de welbekende Musthave Deals het leven in bliezen. Meerdere fashion musthaves in één samengestelde set (door onze stylistes) voor een super leuk prijsje. ( met korting!!) Daarnaast mochten wij als de grootste musthaves webshop van de benelux beginnen met het produceren van onze eigen producten.

Do you remember the time wanneer de eerste variant van de aztec print jurkjes werd geproduceerd of onze Homies collecties bloot werden gesteld aan het oog van onze fashionista's? Momenteel produceerd TheMusthaves hééél veel eigen Musthaves en vallen dus onze onder eigen ''Private Label''. We fell in looooooove met héél veel andere fashionista's in Nederland, België en Duitsland! ♡ Wist je trouwens dat je iedere week NIEUWE MUSTHAVES kunt shoppen bij The Musthaves?! Niet? Bij deze ;-)  Wist je dat bij ook klassiekers hebben welke zo popiejopie zijn dat deze vast in het assortiment zitten vanaf het eerste moment? Wij hebben het natuurlijk over de betaalbare en kwalitatief perfecte  halter tops dames, goedkope witte blouses én onze edgy coating jeans black. Deze items behoren officieel tot dé basic items welke jij in jouw kledingkast moet hebben om jezelf een ware fab girl te noemen.  Do you remember the time van de mega maffe musthaves dagen. WIJ WEL! Een MEGA SUCCES waarbij héél veel speciale maffe deals hadden samengesteld voor jullie! Vele Musthaves chicks vinden het dan ook gemakkelijk om vóór 22:00 te bestellen zodat je het item mogen al in huis hebt en kunt passen (uitsluitend van pre orders). Wanneer je kiest voor achteraf betalen kleding kun je jouw musthaves bestelling zelfs pas betalen nádat je jouw items hebt gepast. Wil jij liever meteen betalen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk via iDeal, Fashioncheque, Pay Pal, Creditcard en Mistercash.  Maar..... nu zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe wij onze 3e verjaardag hebben gevierd. Stylish en fabulous! Naast het eten van een mega reusachtige (lekkere) taart en het omringt te zijn door heel veel (roze) bloemen begonnen wij met het spelen van de Pie Face. Een échte (zoete) Musthave als het gaat om spelletjes waarbij je buikspieren kweekt van het lachen. Het slagroom vloog ons om de oren! Nadat alle gekheid toch al op het stokje zat, werd de kurk van de champagne gepopt en kon het échte feest beginnen. Het confetti dwarrelde door de gangen, de serpentine spray werd tijdens het shooten in Sabrina's gezicht gespoten (oeps!!), de slingers hingen om onze nekken en de glitters zitten nog steeds in onze haren. Wie jarig is, mag een wens doen. ;-)

Wij wensen dan ook dat al onze lieve, trouwe fashionista's nog jaren bij ons met veel plezier zullen shoppen. Wij zijn trots op het feit dat The Musthaves een vast begrip is worden in de modewereld en willen onze IT-girls bedanken voor dit geweldige succes. Shop daarom AL jouw Musthaves kleding op zondag 2 oktober met 15% korting op jouw gehele bestelling. Jouw fashionable kortingscode is celebrate. ♪♫♪ Heb jij al een aantal favoriete items op het oog?! Chase your own dreams in style en shop deze wannahave Musthaves HIER! YOU GO GO GO, GIRL! ♪♫ PS: ken jij een echte Musthave girl die binnenkort jarig is? Shop dan een Giftcard van The Musthaves om diegene te verrassen op haar verjaardag. ;-) LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl

https://themusthavesnl1-5e14.kxcdn.com/wp-content/uploads/2016/07/Ervaringen-The-Musthaves.jpg

TheMusthaves ervaringen TheMusthaves vindt de ervaringen van onze (toekomstige) klanten ontzettend belangrijk! Daarom doet TheMusthaves er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd tevreden bent met jouw aankoop bij www.TheMusthaves.nl Lees hier alles over TheMusthaves ervaringen, contact TheMusthaves, betrouwbaarheid TheMusthaves en reviews TheMusthaves. logo themusthaves Alle vragen zijn welkom bij TheMusthaves! Ook als je suggesties, complimentjes, leuke happy customers foto's of een leuke ervaring hebt, dan horen we het graag van je. Schroom dus zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op diverse manieren: - Klantenservice TheMusthaves - Contactformulier TheMusthaves - Social Media TheMusthaves - Telefoonnnummer TheMusthaves - Live Chat TheMusthaves - Contact met Sabrina van der Donk TheMusthaves - Contact met redactie/marketing TheMusthaves - The Musthaves betrouwbaar Ervaringen van klanten van TheMusthaves | Reviews van klanten van TheMusthaves  Deze lees je onderaan deze blog over alle ervaringen met TheMusthaves, klantervaringen TheMusthaves, reviews TheMusthaves Klantenservice The Musthaves Mail: klantenservice@themusthaves.nl Reactietijd: binnen 1 werkdag ( 24 uur ) Geopend: van maandag tot en met vrijdag Mail aangekomen? Je ontvangt áltijd een bevestiging Tip: vergeet je jouw ordernummer niet direct door te geven? ;-) Tijdens kantooruren (09.00 uur - 18.00) staan de dames van de klantenservice voor je klaar. Je kunt terecht bij onze klantenservice voor al je vragen. Tevens hebben wij op de website ''vraag en antwoord'' vermeld staan. We raden je aan om deze door te lezen; jouw vraag staat hier waarschijnlijk al tussen. ;-)

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan of heb je meerdere vragen: neem dan gerust contact met ons op. Ook indien je een vraag hebt over betalingen of de levering van jouw pakketje of indien je een klacht hebt, dan zullen de dames van TheMusthaves ervoor zorgen dat jouw vraag binnen 1 werkdag beantwoord wordt. We snappen dat je zo snel mogelijk een antwoord wenst indien je een dringende vraag hebt. We zullen er ook alles aan doen om jouw vraag z.s.m. te beantwoorden. Tijdens drukke periodes kan het zijn dat jouw vraag iets later wordt behandeld dan je dat gewend bent; we vragen dan om begrip van jou. We raden op dat moment sterk af om ons meerdere emails te sturen. Wij werken namelijk met een customer service software, waarbij wij alle vragen die het eerste binnen komen ook als eerste zullen beantwoorden. Indien je ons vaker mailt, komt jouw bericht onder aan de lijst te staan, waardoor de kans erg groot is dat je langer moet wachten dan nodig is. Veel voorkomende vragen? - Waar blijft mijn pakketje/ Mijn pakketje heb ik ruim voor 22.00 uur besteld maar is nog niet binnen/ Ik heb nog geen track&trace code mogen ontvangen? Alle bestellingen die voor 22.00 uur worden geplaatst worden ook direct verzonden door ons distributiecentrum, tenzij je een preorder* musthave bestelt. Zodra jouw pakketje verzonden wordt, ontvang je direct een track&trace code.

* Preorder Musthaves: een populaire Musthave die je nu al kunt bestellen, maar waarbij jouw gehele bestelling later wordt verzonden. Deze informatie staat altijd beschreven in dik gedrukte letters in de tekst. Tevens kiezen we er ook vaak voor dat deze informatie vermeld wordt in de emailbevestiging van jouw bestelling. Let op: een preorder datum is áltijd in ''de week van'' tenzij expliciet anders wordt aangegeven. Contactformulier TheMusthaves Hoe? Klik op de website op ''contact'' Reactietijd: binnen 1 werkdag (24 uur) Geopend: van maandag tot en met vrijdag. Deze vragen worden beantwoord door de dames van de klantenservice. << Stel hier een vraag via onze contact formulier >> Op onze website heb je ook de mogelijkheid om een ''contactformulier'' in te vullen. Hier kun je al jouw vragen, suggesties, tips en opmerkingen kwijt! Dringend antwoord nodig? Check even onze ''vraag en antwoordpagina'' ;-) Social Media TheMusthaves Facebook TheMusthaves Hoe? Klik op ''bericht versturen'' of je kunt een openbaar bericht sturen. Reactietijd: binnen 1 werkdag (24 uur) Geopend: 24 uur, 7 dagen per week (helaas kunnen we niet altijd iedere vraag beantwoorden in het weekend)

Instagram The Musthaves Hoe? Plaats een vraag onder een foto of tag ons. Voor alle vragen m.b.t. onder andere bestellingen en wijzigingen verwijzen we jullie graag naar onze klantenservice. Reactietijd: binnen 1 werkdag ( 24 uur ) Geopend: 24 uur 7 dagen per week (helaas kunnen we niet altijd iedere vraag beantwoorden in het weekend)

Telefoonnummer TheMusthaves Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om ons persoonlijk te bellen. Om dit te compenseren staan we iedere dag voor jullie klaar en kunnen jullie ons op diverse manieren bereiken. Wil je gebeld worden door een van onze klantenservice medewerksters of door onze redactie of marketing brigade? Stuur ons dan een email, zodat we een belafspraak in kunnen plannen. Wij zullen dan z.s.m. telefonisch contact met je opnemen.

Live Chat TheMusthaves Vanaf NU kun je gewoon LIVE met de dames van TheMusthaves chatten ♪♫ De live chat is speciaal ontwikkeld door TheMusthaves: stel hier je vraag en we geven je direct antwoord. De chat zul je vinden op diverse plekken in de shop. Op zeer drukke momenten zal de chat alleen zichtbaar zijn in de winkelwagen en de checkout ( tijdens het bestelproces ) Tevens kun je ook op ''contact'' klikken, hier zie je ook een Chat Button weergegeven. live chat themusthaves Dit is onze chat button. Spot jij hem? Dan kun je direct live met ons chatten! Contact met Sabrina van der Donk: eigenaresse van TheMusthaves Heb jij een vraag speciaal gericht aan Sabrina? Leuk! Vraag het haar via info@themusthaves.nl Ook alle berichten omtrent nieuwe samenwerkingen, media en interviews kun je mailen naar info@themusthaves.nl Styling van TheMusthaves wordt volledig verzorgd door Sabrina en haar styling team :-)

Contact met redactie/marketing TheMusthaves Heb je vragen aan onze redactie? Wil je foto's in HR? Of heb je vragen over leuke samenwerkingen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, TheMusthaves staat namelijk altijd open voor leuke (nieuwe) samenwerkingen. Ook Bloggers/Vloggers en Bn'ers kunnen met vragen, ideeën en samenwerkingen terecht door te mailen naar info@themusthaves.nl Garanties en klachten TheMusthaves TheMusthaves probeert iedere dag haar service en dienstverlening te verbeteren. Heb je een vraag of een klacht die niet naar wens wordt opgelost? Ook dan staan we voor je klaar om alles naar tevredenheid op te lossen. Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen, helaas zijn we ook afhankelijk van andere partijen zoals bijv. het postbedrijf, leveranciers en ons distributiecentrum. Ondanks dat zij er ook alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, bestaat er helaas altijd een kleine kans dat er iets mis gaat! Mocht er bij jou iets niet in orde zijn, dan zullen wij dit z.s.m. voor je oplossen en indien van toepassing zullen we alle gemaakte kosten voor rekening nemen. Wij dragen de volledige verantwoordelijk en zullen van iedere klacht een ''lach'' maken!

TheMusthaves betrouwbaar Bij TheMusthaves.nl kun je met een gerust hart shoppen. Onze website heeft namelijk diverse veiligsheidscertifcaten. Alle gegevens worden veilig opgeslagen (niet overgedragen aan derden) en ook alle betalingsmogelijkheden zijn beschermd. Nadat je een bestelling bij ons geplaatst hebt en de betaling succesvol hebt afgerond, zul je dus áltijd jouw pakketje ontvangen!! (tenzij het product tussentijds is uitverkocht bijv. tijdens een van onze sale dagen; wij zullen in dat geval altijd contact met je opnemen) Duizenden klanten zijn je al voor gegaan bij The Musthaves. Zij hebben een bestelling geplaatst en met smart hun pakketje in ontvangst hebben genomen. ♪♫ Dagelijks ontvangen wij héél veel nieuwe klanten voor wie wij er ook alles aan doen dat onze nieuwe en uiteraard bestaande klanten met alle tevredenheid en zorgeloos bij ons kunnen shoppen!

Ervaringen van klanten van TheMusthaves | Reviews van klanten van TheMusthaves : Een aantal reacties van échte klanten van TheMusthaves die je terug kunt vinden op onze Social Media. Christine De B. ''Gister besteld, vandaag binnen!!!! Super blij mee!!!!'' Arlinde B. ''15 uur geleden iets besteld, nu al binnen. Top!'' Katja van W. ''Beste musthaves, super bedankt voor de fijne afhandeling van mijn mail! De code gelijk gebruikt natuurlijk. Kan niet wachten tot alles binnen is!'' Yvette M. ''Wat zitten de kleren toch allemaal fijn en de service is echt super. Ben altijd weer benieuwd wanneer er nieuwe kledingstukken komen zodat ik weer wat kan bestellen.'' Suzan P. ''zo te gek mijn pink zachte bomberjack. mijn dochter teleurgesteld. Ze wil hem ook!!:-)

'' Bianca d. B ''En ook mijn armyjacket binnen! Top! Superhappy! ??? '' '' Eergisteren de zwarte bomber jacket met een leuk shirt besteld... gisterenavond binnen! ? Zojuist de army jacket besteld.. zat toch al te twijfelen welke van de 2 dus net toch ook die maar besteld ? slecht voor mijn bankrekening jullie ? maar tot zover een topper waar ik zeker vaker ga speuren '' Nellie Nijholt ''Super service! Snelle levering en klantenservice heeft me uitstekend geholpen met de retourzending die door mijn eigen sulligheid niet soepel ging. Helemaal blij, thanks team van The Musthaves ?'' Lisanne Holleman '' Hierbij ook even een positief berichtje :-) Van de week een leuk setje kleding besteld, wat keurig op tijd is afgeleverd en het zit perfect. Bedankt!'' Marint M. - S. ''Hallo meiden, Mijn nieuwe shirt is binnen hoor! Ben er erg blij mee. Bedankt voor de afhandeling van mijn klacht!'' Patricia L.

''Een shirt gekocht en daar waren wat problemen mee. Door de Musthaves medewerkers super opgelost! Thnx!'' Luzie L. ''Jaaaaaaa ik heb de mooie zwarte bodystocking met kant binnen. Badankt voor THE musthave!'' Shirley van G. '' Gisterenavond om 21:30u een jurkje besteld. En vandaag in huis! Wat een snelle en goede service. Bedankt The Musthaves! En zo blij met het jurkje, hij is precies zoals ik verwachte.'' Bertina Lantinh Warners ''Thanx voor de mooie jurkjes heb hem ook in koraal kleurig eindelijk fatsoenlijke jurkjes voor mensen die twee zwangerschappen achter elkaar hebben gehad en dus geen platte buik meer'' Liezl S. '' Dankje voor de snelle afhandeling van de terug betaling, geld staat al op mijn rekening! ? '' Anne v. R. ''Top afhandeling gehad ! Nu wachten op mijn bestelling ? bedankt dames'' Charlotte ''Al een hoop kleren besteld hartstikke mooie kleren en optijd binnen een probleempje gehad meteen mail heen gestuurd en goed opgelost helemaal top!'' Hilde van Z.

''woooow vandaag mijn happy hour van gisteren ontvangen super mooi en snelle levering thankx'' Ilse Robesin ''Heel erg blij met de Springbreak Dress! ☺❤? Donderdag besteld en vrijdag al in huis, echt super! ? xxx'' Simone Z.- B. '' Super blij met dit kleur shirt bij mijn setje. Staat geweldig bij mijn rode haar. Bedankt voor het omruilen!'' Monique Rijs ''Eerste bestelling gister geplaatst! Benieuwd wanneer het binnenkomt! *wiebel wiebel* kan niet wachten ‪#‎laatdezomermaarkomen‬'' Nienke Coppelmans ''Wauw, ik heb hem! Er stond heel duidelijk PREorder. Maar de volgende dag al in de brievenbus!!  Superbedankt, wat een service! '' Jamie van W. ''M'n eerste musthaves jurkje super blij ermee , top service !! ?'' Johanna J. '' Im in Love ^^ Mijn geld geraakt op aan al jullie fantastische kleren, schoenen, tassen,... Ik heb sponsors nodig ^^Al meer dan >€200 uitgegeven ^^ Xxx '' Mirjam H.

''Zoooooo tevreden van mijn bestelling ❤️❤️❤️ Je hebt er een vaste klant bij ??? '' Jeannette B. ''yesss binnen!!! Perfect fit!!!! ‪#‎topananas‬#chinolight '' Mirella R. -B. ''Blij met mijn oorbellen en shirt ?! Gisteren besteld en vandaag binnen!'' Marit L. ''Mijn pakketje is binnen het was het wachten waard! Super ?'' Chantal van T. ''Geshopt bij TheMusthaves ? Woensdagavond besteld en donderdagmiddag al in de bus?.'' Marijke K. ''Wil even kwijt dat jullie super leuke kleding verkopen. Ga zeker even rond neuzen.'' Melissa M. ''Gisteravond om 20:00 besteld en vandaag al in huis! Dat noem ik nog eens service! Helemaal happy met mijn nieuwe items :)'' Natasja S. ''Super snelle service gisteren besteld vandaag al in huis....en het shirt is zo gaaf! Thanks'' Michelle M.

''Wowww super blij met m'n bomberjack!!! Gisteren besteld en vandaag al ontvangen???? Dat is pas service ?????'' An-Sofie S. ''Gisteren mijn tutu aangehad terwijl ik naar mijn pop-up restaurant "Kommati" te Genk ging eten.'' Danielle A. ''Jeej!!! Even op moeten wachten maar zeker de moeite waard!!'' Patricia K. ''Yes!!! My Precious is backkkk!!! Thnx voor de goede service Musthaves!'' Stefanie K. ''Super blij met dit jurkje! ? dankjewel voor de snelle levering'' Larissa Korse ''Ontzettend vriendelijke en behulpzame klantenservice! Ik bestel hier graag mijn kleding, op tijd geleverd en goede kwaliteit. 5 Sterren!'' Katarzyna D. ''Superrr! Snelle levering, alles past.'' Isabelle van den B. -van der S. '' Dol blij met m'n nieuwe outfit, en ook nog super snel geleverd! toppers, thnx!'' Eileen V.

'' Super blij met mijn nieuwe outfit :) Heel erg bedankt.. '' Christy H. '' Heeeelemaal happy met mn tule rok! ? '' Carolina de J. ''Dank jullie wel voor de geweldige shirts. En wat heerlijk snel thuisbezorgd, super. Vrijdagavond voor 22.00 uur besteld en zaterdagmorgen geleverd. Geweldig. Ze zijn zo mooi en ik ben er superblij mee.'' Cindy W. ''Net mijn eerste bestelling binnen gekregen. Je kunt gelijk al zien en voelen dat het super kwaliteit is. Ben er heel blij mee! BedanktTheMusthaves!'' Leonie Z. ''Gisteravond een bestelling gedaan, vandaag al een huis! En wat ben ik blij met mijn nieuwe laarsjes!!'' Laura P. ''Heel erg blij mee! Binnenkort hopelijk mooier weer zodat ik hem kan dragen ?'' Evelien P. '' Ik heb 3 van bovenstaande jurkjes! Helemaal leuk! '' Louise W-G. ''Jeej hij is binnen en ik ben super blij met het setje. Geeft me een heerlijk gevoel.'' Danielle A.

''Binnen een dag binnen! Ben er super blij mee, werkt erg goed tegen een winterdip met dit super vrolijke kleurtje. '' Stefanie van D. ''Ik heb de jurk met de dromenvanger gekocht. Perfect voor mijn yoga vakantie! '' Joany B-P. '' !!!HAPPY?HAPPY!!! Helemaal ?HAPPY? met m'n outfitje! Goede service, leuk contact, snelle verzending! Hoeveel beter wil een mens nog meer?! Nogmaals bedankt!!!'' Lisa S. ''Wauw! Gisteren besteld, en nu net al geleverd! Alles is prachtig en past perfect! Dankje Musthaves! ❤️'' Jessica E. ''Wat een leuk setje zeg! Zeer tevreden en snelle levering! Thanks ?❤ '' Jolanda L.

''Gisteren besteld en vandaag binnen!!! Mooie blazer,haltertop schoenen en mooie leuke armbandje!! En alles past perfect!! Super!!? Helemaal tevreden!! Ik had het besteld omdat we zaterdag een etentje hebben en ikzelf nogal druk ben met mijn eigen zaak dus dit is echt een uitkomst en ontzettende leuke kleding, schoenen en accessoires,ik ga deze zaak zeker aanraden bij mijn vrienden zaterdag!!!?en ik ga bij jullie vaker bestellen!!? Groetjes.... '' Aardina S. ''Met dank aan TheMusthaves super blij mee!!'' Kirsten K.

''Wow! Zijn jullie altijd zo snel ? gisteren om 20.30 uur besteld en nu al in huis'' Nina B. '' Hoi, ik heb vandaag mijn bestelling binnen gehad n ik moet het zeggen ben super blij????.hartelijk dank voor zeer snelle levering.oorbellen zijn te hip n leuk n broek zit zooooo lekker.☺☺☺☺☺'' Isabel van B. ''Dank je wel voor de snelle service! De halter tops en de Sjaal zijn helemaal naar wens :)'' Joyce S. ''Heb gisteren de dromenvanger jurk binnen gekregen, wat is hij gaaf zeg!!! ? En snelle service weer, vd 2de keer wat besteld, maar bevalt prima!'' Sandra B - E. '' Super super leuke jurkjes! Zitten heerlijk! Ik heb de grijze? '' Ingeborg S. ''Gisteren besteld en vandaag al in huis! Top service!!'' Marinde B. ''Wauw! Zondag besteld, maandag in huis! Dat is nog eens een snelle service ☺'' klantenservice themusthaves Een origineel bericht een klant kan natuurlijk een origineel antwoord van ons terug verwachten ;-) Dank je wel Amy. B! We hopen dat de giftcard goed bevalt ♪♫♪ Omdat wij héél veel waarde hechten aan de meningen van onze klanten, vragen we ook aan JOU om jouw mening te delen met ons. Wat is jouw ervaring met TheMusthaves? Laat je een reactie bij ons achter? LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl