facebook-image

Biker boots voor dames

Biker boots zijn ontzettend populair. Deze zwarte enkellaarsjes kunnen dan ook niet ontbreken in de garderobe van een fashionista. Lees in deze blog alles over de biker boots trend en 5 manieren hoe je ze het beste kan dragen.. 

BIKER BOOTS TRENDS

De biker boots trend is je vast niet ontgaan. Je spot ze bij veel bloggers en influencers. Maar ook nu zet de trend zich verder door en ontwikkelt zich door in andere modellen en kleuren. Het zijn niet alleen meer de stoere catchy biker boots, maar er komen ook steeds meer modellen zonder gespen. Wat dacht je van de cut out boots?
Biker Boots Trends

BIKER BOOTS MET GESPEN

Biker boots met gespen zijn de meest populaire biker boots. TheMusthaves heeft een groot assortiment aan dames biker boots online staan. Zo shop je ons meest populaire biker buckle boots voor een heel leuk prijsje. Maar wees snel, want er liggen meer dames op de loer. 

BIKER BOOTS COMBINEREN
Biker Boots Combineren

Er zijn dus vele soorten en maten biker boots. Maar hoe kun je die nou het beste dragen? Het leuke aan een paar biker boots is dat je ze op zoveel manieren kan combineren. Daarnaast zijn ze perfect voor elke gelegenheid. Lees hieronder 5 voorbeelden waar en hoe jij deze zwarte enkellaarjes kunt combineren:

1. Biker boots voor een festival:
Niks maakt jouw look voor een festival meer compleet dan met een paar biker boots. Het geeft jouw look niet alleen een stoere uitstraling, maar ze zitten ook nog eens heel lekker. Perfect dus om de hele middag en avond lekker te kunnen genieten op de muziek, want jij raakt niet uitgedanst op deze schoenen!

2. Biker boots voor naar je werk:
Wist je dat je de biker boots ook heel goed naar je werk kunt dragen? Werk je in een iets meer zakelijke omgeving, ga dan voor enkellaarjes zonder te veel gespen en parels zodat je het toch netjes en zakelijk houdt.

3. Biker boots voor de casual look:
Maar ook voor de dagelijkse outfits kun je de biker boots goed combineren onder een lekkere skinny jeans.

4. Biker boots onder een jurkje:
Je hebt het misschien al bij veel influencers en bloggers gespot, maar draag deze boots zonder een panty onder een jurkje in de lente & zomer. Zo geef jij jouw outfit net een wat stoerede touch.

5. Biker boots het hele jaar door:
Veel mensen denken dat je biker boots slechts in de herfst en de winter kan dragen. Echter is dit zeker niet het geval. Zoals we hierboven al aangaven kan je ze heel goed combineren onder een jurkje. Ga je echt voor de stoere look? Combineer de enkellaarjes dan onder een kort spijkerbroekje of een strik broekje.
Musthaves Biker Boots

MUSTHAVES BIKER BOOTS

Hebben wij jou al overtuigd? Biker boots zijn een échte musthave. Je shopt bij TheMusthaves het grootste assortiment aan biker boots online, dus voor ieder wat wils! En dat voor een heel leuk prijsje.

Happy shopping ladies > 

Love XX
Team TheMusthaves