Nog geen account? Hieronder kun je een account aanmaken.

Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

Black-Friday-TheMusthaves

Black Friday 2020: korting bij The Musthaves

Tijdens Black Friday en Cyber Monday shop je met extreme korting bij TheMusthaves. Lees alles in deze blog over deze Amerikaanse traditie en hoe je van al deze Black Friday en Cyber Monday deals bij TheMusthaves kan profiteren.

Wanneer is Black Friday 2020?

Ladies, noteer vrijdag 27 november alvast in je agenda. Dan ontvang je extreme kortingen bij TheMusthaves. De aanbiedingen zijn geldig tot en met maandag 30 november. Dus je shopt een heel weekend lang jouw favoriete items met extreme korting en diverse aanbiedingen.

Black Friday TheMusthaves

Wat kun je van Black Friday en Cyber Monday verwachten?

Het Cyberweekend is niet meer weg te denken uit Nederland. Ieder jaar wordt het steeds populairder en er doen steeds meer winkels en webshops aan mee. Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar TheMusthaves weer deelnemen aan Black Friday en Cyber Monday.
We gaan zelfs eerder van start, want donderdag 26 november lanceren wij al de Pre-Black Friday Sale. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Profiteer van de Black Friday deals en sale bij The Musthaves

Hoe kun je optimaal profiteren van de extreme kortingen?
1. Zet vrijdag 27 november in je agenda;
2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zo ben je als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingen;
3. Shop op vrijdag 27 t/m maandag 30 november op TheMusthaves jouw favoriete kledingitems met korting.

Waar komt Cyberweekend oorspronkelijk vandaan?

Zoals je hierboven al kon lezen is deze Amerikaanse traditie een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. De dag na Thanksgiving zijn alle consumenten vrij en shopte daarom op die dag alvast hun kerstinkopen. Hierdoor groeide het aantal aankopen en de omzet gigantisch bij de winkeliers en zo onstond de naam Black Friday. Cyber Monday onstond hierop als reactie. Mensen die niet in staat waren om naar de winkel te gaan konden maandag alsnog profiteren van deze kortingen online op webshops. De kortingen en aanbiedingen van vrijdag lopen vaak nog door t/m zondag en zo is er een heel weekend van gemaakt waardoor het begrip Cyberweekend is onstaan. In Nederland zijn alle aanbiedingen gedurende het Cyberweekend ook online geldig en niet alleen op Cyber Monday zelf.