Blazer met gouden knopen

MUSTHAVE ALERT! Alle fashionista’s in de Benelux opgelet want dit is een trend die je ab-so-luut niet mag mislopen.  Niet alleen bekend Nederland maar ook bekend Hollywood is al meerdere malen in deze trend gespot op zowel de catwalk als het straatbeeld: dé welbekende blazer met gouden knopen. Nog nooit is een item zo gewild geweest onder alle mode bloggers, fashionista’s en it-girls. Dit jasje maakt weer een flinke come back nadat deze trend jaren geleden ook al om het hoekje kwam kijken in verschillende vormen en maten bij diverse designers.

blazer met 6 knopen zwartblazer met veel knopen en v halsmusthaves blazer met knopen

Met dit jasje kun jij de ideale rock-chic look creeëren door hem te combineren met stoere biker booties en een edgy skinny jeans. Dit jasje is Multi inzetbaar want ook kun je deze héél leuk dragen in het weekend met een paar classy pumps over een little black dress heen. Blijf eindeloos combineren met dit jasje in ieder seizoen en jij bent niet meer weg te denken uit het straatbeeld van dit moment. ;-)

Je kunt het jasje zowel open als dicht dragen. De Luxury Button Blazer Black heeft maar liefst 6 knopen.  De onderste vier knopen kun je sluiten door hem als little black dress te dragen met een paar overknee laarzen eronder voor een Kim Kardashian look. Het jasje met diepuitgesneden V-hals is te verkrijgen in de maten S, M, L en XL. Een gewaarschuwd fashionista stelt voor twee dus wees er snel bij en shop jouw eigen Luxury Button Blazer Black hier! LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl