Blazers

Blazers

De dames blazers in onze collectie zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel trendy. Ga iedere dag weer voor een unieke en nette look met de goedkope blazers van TheMusthaves. Met één Musthave blazer kan je ontelbaar veel verschillende outfits creëren. Musthave blazers zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en printjes. Dus jouw favoriet bestaat ook absoluut!

Misschien is het wel de basic black blazer, waarmee je echt alle kanten op kan, zowel netjes als stoer. Maar het basic model blazer is natuurlijk ook te vinden in allerlei verschillende kleurtjes. Zo kan je op zoek gaan naar de kleur die past bij het seizoen en bij jou!

Comfortabele boyfriend blazer

De boyfriend blazer is een comfortabele blazer die wat losser zit dan normaal. Een boyfriend blazer heeft hierdoor ook een meer casual look. Deze jasjes kun je hierdoor iedere dag wel dragen. Bij The Musthaves zijn we in ieder geval goed aangestoken met het boyfriend blazer virus. Wedden dat jij ook hooked bent na het zien van een paar hippe exemplaren?

Dames blazer combineren

Een blazer voor dames past in zowel een nette, als in een casual look. Er is een vrijwel ontelbaar aantal unieke looks die je kunt creëren met deze nette jasjes. Ga je voor een zwarte blazer op een zwart shirtje of ga je voor hippe contrastkleuren? Ga ieder dag weer jouw eigen unieke look!