Blue Monday 2021

Wanneer is Blue Monday 2021?

De meest deprimerende dag van het jaar is op Blue Monday. Deze dag valt altijd op de maandag in de laatste volle week van januari. Dit jaar valt Blue Monday dus op maandag 18 januari.

Waarom Blue Monday?

We vieren met z'n allen deze meest deprimerende dag van het jaar. In feite zit er een hele formule achter. Dit heeft met meerdere factoren te maken als het weer, het falen van de goede voornemens, het  duurt nog een periode tot het weer vakantie is en je motivatie tot het ondernemen van actie is ook ver te zoeken.  Wie herkent het niet? Maandag is niet onze meest favoriete dag van de week, het weekend zit er weer op en de werkweek begint weer. Daarnaast zijn de dagen kort en is het al vroeg donker, waardoor wij ons ook meer depri voelen.

Vier jij Blue Monday met ons mee?

Alleen de gedachte dat Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar is worden sommige mensen al depressief van. Daarom hebben wij bij TheMusthaves een te gekke actie bedacht. We willen jullie graag wat opvrolijken en wat kleur meegeven. Op maandag 18 januari krijg je daarom van ons maar liefst ..% korting op je hele bestelling. Wij vrouwen worden niet alleen heel gelukkig van shoppen, maar je shopt nu de leukste items ook nog met korting op Blue Monday.

5 Tips om Blue Monday door te komen

1. Shop jouw favoriete Musthaves met korting bij TheMusthaves;
2. Ga lekker naar buiten en maak een mooie wandeling;
3. Schrijf eens voor jezelf op wat jou gelukkig maakt; 
4. Plan je (zomer)vakantie alvast zodat je een leuk en goed vooruitzicht hebt;
5. Uit onderzoek is gebleken dat beweging voor een positief gevoel zorgt.