facebook-image

Bruiloft Jurken

Bruiloft Jurken

De mooiste jurkjes voor bruiloftsgasten

Voor een trouwerij van vrienden of familie wil je natuurlijk je leukste jurkje aan. In onze collectie vind je dan ook de mooiste jurkjes voor bruiloftsgasten, deze zijn nog goedkoop ook! Deze collectie jurken kun je aan tijdens de receptie, een eventuele fotoshoot en tijdens het trouwfeest. Onze bruiloftsjurkjes zijn vrouwelijk, feestelijk en kleurrijk, perfect dus voor een bruiloft! Of je nu te gast bent op de bruiloft, getuige of het bruidsmeisje mag zijn. In onze online winkel slaag je altijd.

Dresscode: jurken voor bruiloft gast

Heb je een dresscode meegekregen van de ceremoniemeester? Goed dat je hier kijkt! Wij helpen je het leukste jurkje te vinden dat past bij de dresscode van de trouwerij. De meest gekozen dresscodes bevatten een specifieke kleur, een stijl of een combinatie van die twee. Hieronder hebben we enkele veel voorkomende dresscodes uitgelicht.

Black-tie vereist een lange bruiloft jurk in combinatie met nette pumps of hakken. Hierbij kun je eventueel een clutch dragen. Grote tassen en horloges passen niet in deze dresscode.

White-tie is het meest exclusieve van allemaal. Draag een klassieke maxi-jurk met opvallende sierraden. Combineer je jurk met pumps en een clutch met pailletten.

Cocktail is chique en informeel tegelijkertijd. Haal je cocktailjurkje of midi-jurkje maar uit de kast. Combineer je bruiloft jurkje met pumps, hakken of hele nette ballerina’s.

Tenue de ville staat voor hedendaagse kleding. Ga voor een leuke gekleurde midi-jurk en trek hieronder een panty aan. Combineer je bruiloft outfit vervolgens met subtiele accessoires. Voor meer formele feesten kun je beste voor donkere kleuren gaan. Pasteltinten zijn prima, maar vermijd zwarte kleding.

Casual chic is een meer informele dresscode. Hierbij combineer je alledaagse, nette jurkjes met chique accenten. Vermijd kleding met rafels, gaten en slijtplekken.

Vaak staat er op een uitnodiging van een bruiloft helemaal geen dresscode beschreven. Wat moet je nu? Geen paniek, je komt er wel uit. Het bruidspaar heet namelijk een ceremoniemeester. Vraag hem naar de wenselijke kleuren en lengtes van jurkjes van bruiloftgasten.