Burrrr, So Icey Top T-Shirt

Burrrr, so icey Top T-shirt

WAUW! Deze Burrr, So Icey Top T-shirt Musthaves is echt heel erg gaaf! Burrr, Tops en T-shirts zijn de mode items die onze kasten het meest vullen. Deze keer zijn TheMusthavesmeiden zelf aan het ontwerpen geslagen en dit is de uitkomst: een gave burrrr, so icey top!

Dit klassieke witte shirtje draag je gemakkelijk weg onder een fur friend en op een leren rok. Of ga voor een skinny jeans met een paar killer heels! Wil je een feestelijke outfit creëren met de Burrrr, So Icey Top T-shirt? Dat kan natuurlijk ook! Draag hem onder een pailletten blazer met een paar opvallende oorbellen of een statement ketting en..tadaa! you are ready to party!

De top is ontworpen speciaal voor onze Musthaves fans die er altijd fashionable uit willen zien. Het T-shirt heeft een hoog draagcomfort en een perfecte fit..en dat voor een wel heel erg zacht prijsje! Let op! van dit T-shirt is maar een beperkte oplage te verkrijgen, dus wees er snel bij! Wij willen natuurlijk geen gebroken hartjes hebben onder onze lieve fans ;-) Wij willen graag gespot worden in deze gave musthaves top! Jij toch ook? LOVE XX TheMusthaves