Chain ketting

Chain ketting

De Chain ketting is in de modewereld gezet door zangeres, actrice en natuurlijk mode-icoon Rihanna. Deze ketting staat bekend om de grote en grove schakels en opvallende uitstraling. Nu denk je misschien, een grove en grote ketting? Hoe draag je dat dan? Nou, dat is eigenlijk best simpel. De Chain ketting past prima bij welke look je ook wilt creëren. Chique meiden dragen de chain ketting op een strak zwart jurkje. Tomboy? Draag de ketting dan op een wijder shirt of top met een stoere skinny.

Sporty? Trek een baseball jacket of Homies sweater aan en zet een stoere pet op, met natuurlijk de ketting om jouw nek ;-). Met de chain ketting maak je van elke outfit een million-dollar outfit! Zelfs een goedkoop shirtje of top zit er geweldig uit met dit opvallende accessoire erop. De opvallende ketting doet het zeker goed op een feestje. Ook is hij erg leuk voor ‘gewoon zo’.

De chain kettingen van The Musthaves zijn niet van een massief materiaal en zullen dus niet zeer doen om jouw nek. de lengte is precies goed. Niet te lang zodat hij erg hangt, maar ook niet kort zodat hij strak zit. De ketting valt precies over de halslijn ♥ Ons humeur verbeterde meteen na het ontdekken van deze trend! Heeft het hetzelfde effect op jou? LOVE XX The Musthaves Sabrina van der Donk