Cut Out Boots Laars

Cut Out Boots Laars

Cut Out Boots laarzen zijn de nieuwste Musthaves trend onder de schoenen. Deze stoere boots zijn voor het eerst gespot op de runway van Alexander Wang en hadden de hartjes van Miley Cyrus en Nicole Richie al snel veroverd. Nu zijn wij aan de beurt! Cut Out Boots Laarzen zijn enkellaarsjes met een ‘bikergirl-look’ waarbij er open stukken zijn in het ontwerp, ook wel ‘Cut Out’ genoemd.

De boots zijn vaak voorzien van grove gespen voor een extra edgy style! Door de openingen in het design zullen je voeten niet zo warm blijven als in een dichte biker boot, desondanks zijn het wel ontzettend gave schoenen voor onder elke herfstoutfit! Je kunt ze natuurlijk ook dragen met een fancy sokje.. Combineer de Cut Out Boots laars met een stoere jeans of legging. Wil je iets meer gewaagds proberen? Ga dan voor een girly jurkje of rok: lief en stoer tegelijk!

Het kan natuurlijk ook niet anders dat deze Cut Out Boots Laarzen hoog op de fashion it-list staan! Staan ze ook op jouw lijstje, maar heb je nog geen betaalbaar paar kunnen vinden? Geen zorgen, deze trend is ook toegankelijk voor Girls on a Budget!! De Musthavesmeiden vinden deze boots helemaal hot! deze winter dragen wij ze wel met een sokje..maar die gaan in de zomer ZEKER uit!! LOVE XX TheMusthaves