Denim shorts

Denim shorts

Blote beentjes, zonnestraaltjes, terrasje, zonnebrilletje.. Ja ja, het zit er toch echt weer aan te komen! Bereid jezelf goed voor op de warmere dagen en sla alvast de hipste en nieuwste trends in voordat het te laat is! Onder deze trends hoort natuurlijk ook de Denim short.

De Denim short is een absolute Must-have basic voor in elke garderobe. Waarom? Omdat de short met ALLESSSS te combineren is! Even een paar voorbeelden op een rijtje: - Een Denim short met een croptop - Een Denim short met een T-shirt, wijd of strak - Een Denim short met een lekkere sweater voor ’s avonds - Een Denim short voor over jouw bikini voor als je even snel een ijsje wilt halen - Een Denim short met een (opgeknoopte) blouse - Een Denim short met stoere ibiza boots of juist sandaaltjes - Een Denim short met een blazer en high heels Zo kunnen we nog wel even doorgaan! Maar het is duidelijk..

De Denim shorts zijn niet alleen makkelijk te combineren, van de short zelf zijn ook veel verschillende varianten te vinden ♥ Zo heb je de hoge shorts, die fashionable tot onder de navel komen. Maar ook Denim shorts afgewerkt met een stukje kant of juist met stoere rafels aan de pijpjes. Vind je dat alsnog een beetje onder de maat? Pimp de short dan met een opvallend riempje of naai een stoer patroontje op de kontzakken. Wij weten al dat we niet zonder een Denim short kunnen deze zomer. Ben jij al overtuigd? LOVE XX TheMusthaves Door Sabrina van der Donk