Elastieken armbanden met print

My head says work but my heart says IBIZA! ☮ Het maakt niet uit of de bladeren fladderen van de boom, of de zonnestralen door een hemels blauwe lucht stralen. Met deze elastische armbanden blijft het een bohemian feestje waarbij je even weg dwaalt naar....... ➳ Waar waren we gebleven? Met mijn voeten in het zand, haren in de wind en een kokosnoot in mijn hand, of zit ik nou toch nog op kantoor aan het werk achter mijn bureau terwijl de klok 8 uur slaat. Say YES to deze elastieken armband(en) want dit fleur jouw outfit helemaal opnieuw op. Heb jij deze werk dag even geen zin in een zwierig jurkje, hakken en heel veel poespas? Zorg er dan voor dat jij jouw ibiza armbanden draagt met een super tof horloge, op deze manier kun je jouw outfit upgraden naar een ander level. Van easypiecey naar IT!
elastische armbanden goedkoop
Of blijf je toch nog even met jouw hoofd in de wolken hangen met jouw gedachten in Ibiza? Combineer de set armbanden goedkoop dan met héél veel andere gouden armbandjes, van verschillende diktes, materialen en structuur. Een groot feestje aan jouw pols. :-) PS: zorg er wel voor dat dit feestje plaats vind op één pols want twee is een beetje té veel van het goede. Wij dragen de elastische bandjes elke dag om ons arm, niet per se drie maar soms ook één. Waarom? Als jij even met je handen in het haar zit kun je deze ook gebruiken een haar elastiek.

Wij vonden de oplossing über handig! Veel leuker dan een simpel haar elastiekje wanneer je je haar in een vlecht hebt, of gewoon in een klassieke paardenstaart. We kunnen je vertellen dat dit ook absoluut niet kinderachtig staan, maar onwijs fashionable. Shop jij deze Musthave armbanden vandaag nog voor 22:00? Dan heb je hem morgen al in huis. LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl