facebook-image

Enkellaars Blauw

Met het zoeken naar nieuwe Musthaves voor onze voorjaarscollectie vonden onze meisjes niet alleen een te gek tweed jasje, maar ook te gekke tweed booties! Bij het zien van deze lieve ''Enkellaars Blauw'' of  de kleur beige waren we gelijk deeply in love! Het tweed stofje is niet meer weg te denken uit de mode en is op dit moment één van de grootste trends!

De laarsjes zijn in twee kleuren verkrijgbaar, beige en marineblauw. Aan de achterkant zijn ze voorzien van een stukje tweedstof dit maakt deze laarsjes extra fashionable. Deze Special Tweed booties zijn erg makkelijk te combineren en toveren iedere dame om tot een echte fashionista! 

Buiten het feit dat deze beauty's er natuurlijk prachtig uit zien, lopen ze ook nog eens als pantoffeltjes. De meisjes van TheMusthaves zijn helemaal gek op deze laarsjes en we trekken ze het liefst niet meer uit! << BEKIJK HIER AL ONZE SCHOENEN >>  Shop ze snel voordat andere fashionista's jou voor zijn, want voor dit zachte prijsje wil je ze toch niet missen? ;-) LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl