facebook-image

Enkellaarsjes met studs

Hold your horses….wacht, stop en rewind! Hebben jullie het meest fantastische-mooie-TE-GEKKE-enkellaarsje van het jaar als gespot?! De enkellaarsjes met studs zijn een echte Musthave en wij kunnen het ons niet voorstellen als jij je niet aangetrokken voelt tot deze schoen! De all-over bezaaide schoen met steentjes en zilveren studs, groot en klein kan je niet weerstaan!! Het is net als Charlie in de chocoladefabriek die het laatst gouden ticket bemachtigd! Zo voelt het voor jou straks zodra jij jouw pakket in ontvangst mag nemen, de deksel van de schoenendoos opent en deze MEGA booties met studs eindelijk in je handen kan vast houden. Pas maar op, straks ben je nog een ‘schoenenknuffelaar’ in plaats van een ‘bomenknuffelaar’, of zeggen we nou iets heel geks?! ;-)
boots met gesp en studs zwarte enkellaarsjes met studs
Let even op de details van de goedkope studs laarsjes. De stoere boots zwart heeft bij de enkel een hogere voorkant en een wat lagere achterkant, dit maakt de zwarte laarsjes met riempje uniek want wist je dat jouw benen hierdoor dunner lijken? :-) Aan de zijkant heb je een plat ‘geslagen’ stud dat tevens een drukknoop is om gemakkelijk in en uit de schoen te kunnen stappen. De imitatie-leren bandjes bestaat uit twee smalle bandjes die elkaar kruisen.

Het bandje van de zwarte korte dameslaarsjes kan ook je ook verstellen, super handig! Toch echt wel Multi Culti Functioneel(ti)  ♪ ♫ Doordat de hak niet mega hoog is, maar 2,5 cm, dat maakt het hierdoor ideaal om de schoenen bijna dagelijks te kunnen dragen, Oké dat gaan we natúúrlijk niet doen maar toch… dat favoriete schoentje die je keer op keer weer opnieuw wilt dragen…* zucht * Iedereen heeft dat wel met een specifieke schoen. Wij in ieder geval ook met de goedkope enkellaarsjes met hak!
enkellaarsje met studsenkellaarzen met studs overal
Naast de enkellaarsjes zwart sale hebben we ook de Gilet met Studs, het is een Musthave item die niet mag ontbreken. Heb je net even wat meer lef en wil je net wat meer over de top zijn en met jouw outfit? En hierdoor anders dan anders zijn? Dan kan je de Studs Gilet en de super toffe stoere, van imitatie Suède gemaakte, Studs Enkellaars met blokhak in combinatie dragen. Waar shop je ze sneller dan bij ons? NERGENS! Je bent hier aan het juiste adres!!! Wil jij je ook zo voelen? Zoals Charlie met zijn Golden Ticket?! Klik HIER de enkellaarsjes met studs goedkoop dan direct in jouw Shopping Bag en reken ze gauw af, zodat jij zelf het euforische gevoel kan ervaren!! LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl