Nog geen account? Hieronder kun je een account aanmaken.

Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

Ervaringen-The-Musthaves

Ervaringen The Musthaves

Happy girls are the pretties girls on earth! Wij van The Musthaves vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en een positieve ervaring hebben met onze webshop. Wij ontvangen daarom graag jouw ervaringen over The Musthaves. Laat weten hoe té gek jij jouw outfit vind, hoe snel je pakketje in huis had of hoe goed je onze service vind die wij aanbieden. Jouw postieve ervaring wordt beloond. Hoe jij jouw positieve ervaring kunt delen en welke beloningen daar tegenover staan lees je hieronder. 

Happy customer foto met jouw kleding van The Musthaves

Jouw positieve ervaring kun je delen d.m.v. een happy customer foto. Heb jij een té gekke outfit met één of meerdere items van The Musthaves en vind je het leuk om deze met ons te delen? Dan ontvangen wij deze héél graag! Als jij een happy customer foto heb gestuurd, kan het zijn dat jij jouw foto met onze té gekke musthaves terugziet op onze website, socials of nieuwsbrief. Daarnaast maak je - naast een modellencarrière :-p - automatisch kans op €150,- shoppingmoney van The Musthaves.

Hoe werkt het? Heel simpel! Maak een té gekke foto met 1 van jouw nieuwe Musthaves uit onze webshop en deel deze foto met ons. Je mag de foto mailen naar info@themusthaves.nl o.v.v. 'happy customer' óf plaats de foto op jouw social media account en tag @themusthaves bij de foto! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw foto. Succes ladies!

Deel jouw positieve ervaring openbaar op Facebook

Heb jij een postieve ervaring met The Musthaves en deel jij dit openbaar op Facebook, dan ontvang je één te gekke kortingscode van 10% korting die jij kunt gebruiken voor jouw volgende - hopelijk positieve - ervaring bij TheMusthaves.nl!

Hoe werkt het? Heb jij een positief berichtje geplaatst? Stuur dan een berichtje naar onze klantenservice met jouw positieve ervaring en je ontvangt direct een té gekke kortingscode via de mail van maarliefst 10% korting!

Deel jouw positieve ervaring via Trustpilot, Google Review of Instagram

Ook via kanalen zoals Trustpilot, Google Review en Instagram ontvangen wij graag jouw ervaring. Heb jij een positieve ervaring met The Musthaves dan horen wij deze graag. Stuur zodra je een positieve ervaring hebt geschreven een mailtje naar onze klantenservice en je ontvangt direct een kortingscode van maarliefst 10% om te bestenden op www.themusthaves.nl!

ervaringen-1-1

Altijd de beste service bij The Musthaves

Wij streven ernaar om jou als klant altijd de beste service te geven. Mocht er toch iets verkeerd gaan, dan spijt dat ons heel erg en zullen wij er alles aan doen om het probleem op te lossen. Mocht jij een negatieve ervaring hebben met The Musthaves, jouw bestelde musthave(s), iets missen op de site of problemen hebben gehad met onze vervoerder DHL, dan horen wij dit ook graag. Stuur in dit geval een mailtje naar klantenservice@themusthaves.nl en dan zullen wij er alles aan doen dit probleem op te lossen. 

shop the look

Tricolore Strepen Tuniek Smaragd
€ 59,95 € 52,50
High Croco Boots Smaragd
€ 69,95 € 39,50
Col Blouse Print Deluxe
€ 34,95
V-hals Bloemen Blouse Zwart
€ 34,95