Facebook likes 300.000 TheMusthaves

Lieve, lieve, lieve, lieve fashionista’s van The Musthaves. Slechts 2 jaar geleden konden wij hier alleen nog maar van dromen maar 1 van onze grote dromen is werkelijkheid geworden: 300.00 likes op Facebook! Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken voor alle lieve berichten, likes én natuurlijk de interactie met de leukste mode meisjes van Nederland! Van verlotingen van de nieuwste Musthaves tot aan de nieuwste setjes die we online gooien. Wij houden jullie altijd op de hoogte van onze collectie die speciaal worden uitgekozen door onze Musthave meisjes. Niet alleen daarom is het leuk om ons te volgen op Facebook…. Wij hebben namelijk ook de zo geheten (en welbekende) Happy Hour Deals. Deze worden in het geheim samen gesteld en op een onbekend moment gelanceerd!

Hierdoor ben je dé gelukkige ‘winnares’ van een gratis item naast een Musthave die je shopt! Niet alleen dat kun je op onze Facebook page vinden! Ook kun je de leukste setjes vinden die zijn samengesteld door onze Stylist. Hierdoor kun je een gehele set soms zelfs in één keer shoppen. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste Musthaves en aanbiedingen. Naast de leukste en nieuwste setjes of de verrassende happy hours bieden wij ook via Facebook nog één klein beetje extra service.

Mocht je nou vragen hebben en toevallig op onze webpagina zitten van Facebook, kun je ook een van onze Musthave meisjes een vraag stellen via de Facebook Messenger. Wij zullen je bericht dan z.s.m. beantwoorden. Wil jij ook eens zo’n te gekke set winnen of op de hoogte blijven van dé trends van dit moment of onze Happy Hour deals, Sunday Breaks, DayDeals, laatste reactie wint, geldactie, like setjes, keuze setjes, inspiratiesetjes of gewoon om onze geweldige Facebook pagina van TheMusthaves te volgen? Thumbs up en like onze pagina (Y)

Psssst... je kunt ook jouw ''happy customer'' delen via Facebook door @themusthaves te gebruiken in jouw bericht. Doe je dit? Dan krijgen wij hier direct een melding van zodat wij samen met onze Fashionista's jouw foto kunnen bekijken! Tevens maak je ook direct kans op SHOPPINGMONEY! Uiteraard gaan wij dit samen met jullie vieren door alléén vandaag op deze dag 10% korting aan te bieden. >> Kortingscode: facebook << Waar wacht je nog op? Volg The Musthaves.nl hier ►► https://www.facebook.com/TheMusthaves.nl/ LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl