Geblokte Blazer

Het is het perfecte item voor dit seizoen: de geblokte dames blazer. De geblokte blazer heeft een tijdloze look en kom je steeds vaker in de bladeren tegen. Vele celebs, it-girls en bloggers zijn al gespot met een geblokte/geruite blazer: lang en kort, open en dicht gedragen, bij vrouwen én mannen..... de geblokte blazer zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ben jij benieuwd naar meer over deze té gekke trend? Lees dan in deze blog meer over de geblokte blazer
De geblokte blazer is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wij, meisjes van The Musthaves, begrijpen dat maar al te goed. De geblokte blazer is namelijk super tijdloos, perfect te combineren en te dragen naar vrijwel elke gelegenheid. Onze MEGA populaire Blocking Blazer Grijs met geblokt patroon is daarom dé MUST-have die je moet hebben. De geblokte blazer is te shoppen voor €49,95 bij TheMusthaves en shop je NERGENS GOEDKOPER! ♪♫ Heb jij nog een plekje vrij voor deze beauty in jouw fashion garderobe? ♥De Blocking blazer heeft een zwarte glanzende voering, welke tevoorschijn komt door de mouwen op te rollen en heeft een subtiele schoudervulling waardoor de blazer extra mooi valt. De blazer heeft geen sluiting en heeft dichtgestikte klepzakken. De geblokte blazer is op héééééééééééééél veel verschillende manieren te combineren. Draag de geblokte blazer bijvoorbeeld in combinatie met een leuke basic top en skinny jeans en je bent klaar om jouw outfit te rocken! De blazer is trouwens ook fantastisch te combineren met een kanten body voor een extra feminine look! Weet jij al hoe je deze geblokte blazer dames gaat dragen?

Heb jij ook nog een plekje vrij in je kast voor deze té gekke geblokte blazer? Bestel de Blocking Blazer Grijs dan hier!

Pssst.. heb je onze andere najaars-Musthaves ook al gespot?
LOVE XX The Musthaves