I love you to the moon and back armband

Met deze quote rond jouw arm maak jij een duidelijk fashionstatement. Armbanden met tekst zijn een ware hype! I Love you to the moon and back armband! En wij zijn verliefd op die heerlijke teksten op die prachtige gouden-, rose- en zilveren armbanden. De I Love You To The Moon And Back Armband is een van onze favoriete armbandjes! De tekst is zo fijn, net als die prachtige kleur rose. Je combineert ‘m gemakkelijk met een mooi horloge en andere musthave armbandjes.  

I Love You To The Moon And Back Armband The Musthaves

Paris Is Always A Good Idea  Sowieso is Parijs altijd een goed idee. Maar het idee om dit armbandje te dragen is misschien wel een béter idee. Zo houd je altijd jouw favoriete quote dicht bij jou ;-)   

Paris is always a good idea rose armband The Musthaves

Dreams Come True  Dromen komen uit wanneer je dit armbandje om jouw pols hangt. Je kunt ze shoppen in het zilver en het rose. Droom niet langer en shop ze.

Dreams Come True Armband Rose The Musthaves Dreams Come True Armband The Musthaves

Follow Your Dreams Volg je dromen en draag dit armbandje als een reminder dat jij altijd jouw dromen moet volgen ;-)

Follow your dreams armband zilver the musthaves

Love Is Everywhere Dat liefde overal is, merk je wel aan deze prachtige armbandjes. Waar je ook gaat, deze gaat met jou mee. 

Love is everywhere armband zilver the musthaves Love Is Everywhere armband goud the musthaves

You Are My Sunshine Dit lieve armbandje maakt jou het zonnetje in huis. Helemaal met dat shiney gold om jouw pols ;-) Wacht niet langer en scoor ‘m.

You are my sunshine armband the musthaves

En wat is jouw favoriete armbandje met tekst? Welke MOET jij hebben? Laat het ons weten! Want wij zijn erg benieuwd welke jouw favoriet is! Staat jou gewenste armband er niet tussen? ( wat bijna niet kan ;-) ) Laat het ons weten welke jij zoekt, wie weet shop je die binnenkort voor een inie-minie prijsje bij The Musthaves ;-) XX Love Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl