Ibiza Armbanden

Ibiza Armbanden

Wauw! Deze trend vinden wij he-le-maal geweldig! De ibiza-armbanden veroveren de modewereld in een rap tempo, daar zijn wij als echte fashionista’s maar al te blij mee. De ibiza-armbanden laten de harten van menig boho- gypsy- en ibiza-lovers sneller slaan en geven een vette knipoog naar het vrije leven. Van deze armbanden bestaan er veel varianten. De kenmerken van een ibiza-armband zijn: kralen, vlechtwerk, fringles, veel en felle kleurtjes en mooie sierstenen of bedeltjes. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

De armbanden zijn natuurlijk vernoemd naar het Spaanse eiland Ibiza. Dit eiland staat bekend om de prachtige natuur, grote feesten en hippieachtige sferen. Het eiland is niet alleen populair onder de BN’s, ook beïnvloed het de modewereld! Vele stylisten halen hier hun inspiratie vandaan. De ibiza-armbanden passen natuurlijk perfect bij andere Ibiza kleding. Als je een van deze armbanden spot, komt het vakantiegevoel stiekem om de hoek kijken!

Natuurlijk is het ’t gaafst om meerdere ibiza-armbanden om één pols te dragen. Combineer verschillende kleurtjes en je krijgt gegarandeerd zin in de zomer! Wil jij ook in het bezit zijn van vrolijke ibiza-armbandjes? In The Musthaves armbandencollectie is er altijd wel eentje die bij jou past! Of meerdere natuurlijk, voor de échte ibiza-look ;-). Remember: Hoe meer armbandjes te tegelijk draagt, hoe beter! LOVE XX Door Sabrina van der Donk