Ibiza Kleding 2016

Ibiza is calling and WE MUST GO! Máár natuurlijk niet zonder de nieuwste Musthaves op het gebied van Ibiza Kleding. Want zeg nou zelf….. zonder dat je een volle (en vooral leuke) koffer mee hebt kun jij toch niet relaxen? Daarom hebben wij dé Ibiza Musthaves trends voor je op een rijtje gezet zodat je wel tevreden je vakantie kunt boeken zonder zorgen!

Aztec vesten

Wij worden er he-le-maal blij van…. onze exclusieve musthave cardigans voor dames. Om te beginnen natuurlijk met onze enige echte vest met aztec print. Want zeg nou zelf? Deze musthave trend kun jij toch eindeloos combineren op vakantie? Op een zomerse avond in combinatie met een short en een pastelkleurige top, of op een winterse dag met een skinny jeans en laarsjes. Wij zijn voorbereid!

Vesten met muntjes

Van vest met muntjes welke zwierig om je heen zwaaien tot aan een gilet met suède franjes. Overal wat mee kan zwieren en zwaaien is he-le-maal ibiza style waardig het aankomende seizoen!

Bohemian Sieraden

Bohemian armbandjes met veren, sjaal met franjes, schelpen armbandjes, ibiza kettingen of musthave tassen met franjes. Overal waar coins, franjes, tassles of andere frutseltjes aan zitten zijn happening en hot om te dragen omtrent de ibiza bohemian style. Of je nou op vakantie gaat…. Of lekker thuis blijft. De bohemian style mag je altijd mixen and matchen, waar je ook bent! Wij hebben daarom de volgende setjes voor jou op een rij gezet welke je voor de voordeligste prijs kunt shoppen:

ibiza ketting dames goedkoopkoraal afrits vest damesomslag doek met ster mintoversized mint tuniek

Dit is Ibiza kleding dames natuurlijk niet onze énige . Neem daarom snel een kijkje en wees er op tijd bij om deze lievelingetjes op het gebied van ibiza mode online aan te schaffen. Shop jouw eigen ibiza kleding. LOVE, XOXO The Musthaves www.TheMusthaves.nl