Ibiza Oorbellen

Ibiza Oorbellen

Een stijl die nooit zal verdwijnen en nu weer helemaal in de spotlights staat, is de ibiza-style. Naast Ibiza kleding zijn er natuurlijk ook ontzettend veel ibiza-style accessoires te vinden! Laid-back hippie-chique met tegelijkertijd een luxe uitstraling, dat zijn ibiza-items in een notendop. Ben jij net als wij ook helemaal fan van deze Ibiza-trend? Dan zijn de Ibiza oorbellen voor jou een echte Musthave! Deze typische ontwerpen maken elke zomerse outfit af. De ibiza-oorbellen zijn meestal groot, opvallend en  worden ook wel een kleurexplosie voor in je oren genoemd: lekker zomers en vrolijk.

Draag een setje ibiza-oorbellen met een losse vlecht en een hippe zonnebril of haarband en je straalt meteen! Deze oorbellen zijn geïnspireerd door het bekende eiland Ibiza, waar de boho-sferen de overhand hebben. De oorbellen zijn vaak voorzien van kralen, felle kleuren, veren, kwastjes en opvallende steentjes. Deze oorversiersels zijn speciaal voor fashionista’s die niet in de massa willen opgaan maar een echte fashionstatement willen maken. Geef met de Ibiza oorbellen een instant update aan je sieradencollectie!

Zie jij jezelf al over de boulevard flaneren of los gaan op een festival? Daar mogen een paar van deze opvallende oorbellen toch echt niet ontbreken! Vergeet natuurlijk ook je knalroze of oranje lippenstift en bijpassende nagellak niet ;-) Stand out from the crowd met een paar ibiza-oorbellen! Love XX The Musthaves Door Sabrina van der Donk