Infinity Armbandjes van The Musthaves

Infinity Armbandjes van The Musthaves

For infinity and beyond ♥ Deze schattige armbandjes van The Musthaves zijn voorzien van een sierlijk infinity teken. Dit teken staat symbool voor oneindigheid. Oneindigheid in de liefde, vriendschap, het leven, alles kan hier aan gekoppeld worden! Nu kun je dit prachtige symbool ook als versiering voor jouw pols dragen.

Infinity heeft zich ontpopt als een it-symbool. En als iets een it-status heeft dan kun je er op rekenen dat wij bij The Musthaves er als de wiedeweerga bij zijn! De infinity armbandjes van The Musthaves zijn gemaakt van metalen bolletjes die om een elastisch bandje geregen zijn. Zo kan iedereen ze dragen ;-)

De oneindigheids-armbandjes zijn verkrijgbaar in een goudkleur, zilverkleur en rosékleur. Als klap op de vuurpijl hebben we ook een extra uitgave met zilveren strass-steentjes! Draag het infinity armbandje bij een opvallend horloge of combineer verschillende kleurtjes om een eigen armparty te creëren. De infinity armbandjes van The Musthaves zijn geschikt voor elke gelegenheid. Een feestje of een normale dag, als verjaadagscadeautje of als vriendschapsarmband voor jou en je best friends! Dit armbandje wil jij toch ook voor eeuwig en altijd dragen? ;-) LOVE XX The Musthaves Sabrina van der Donk