facebook-image

It-shirts Dames

It-shirts zijn helemaal hot en niet meer weg te denken. Lees in deze blog de 5 redenen waarom jij deze tops met teksten ook in jouw garderobe moet hebben >
Top met teksten

Heb jij de befaamde it-shirts al gespot bij meerdere influencers? Dat kan heel goed kloppen, deze musthaves zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Je spot ze in vele kleuren, prints en teksten. Hoe leuk is het dat wij nu een hele grote collectie tops online hebben staan? We lichten er een paar voor je uit:

Onze simple things top blijft de all time favorite. Het sierlijke lettertype geeft hem echt een fashionable look. Ga je liever voor een wat stoerdere look? Kies dan voor onze rebel rebel top. Dit it-shirt combineer je met een mom-fit-jeans en een paar fancy sneakers. Wedden dat jij de show steelt?
Top met teksten

Statement shirts voor dames

Voor de echte Girl Bosses onder ons hebben we speciaal nu ook een it-shirt ontwikkeld met daarop de quote: Girl Boss. Combineer deze top met een tule rok of onder een co-ord voor naar je werk, zo geef je er net weer een casual draai aan. Of ga je voor de tops met een Franse quote mademoiselle of bonjour? Zoals je al leest, we hebben té veel it-shirts met een leuke quote om op te noemen! Kies de top met tekst in de kleur die het beste bij jou past.
Bekijk ons hele assortiment aan dames tops met teksten >

statement-shirts
Waarom kan een it-shirt niet ontbreken in jouw garderobe?

1. Het dé basis is voor elke outfit;
2. Er super leuke teksten en opdrukken op staan; 
3. Je mixt&matcht het T-shirt met veel kleding items;
4. Ze in veel kleuren beschikbaar zijn, kies de kleur die het beste bij jou past;
5. Je shopt ze voor een heel betaalbaar prijsje. 

Hebben wij jou al overtuigd? Shop nu de leukste it-shirts voor de leukste prijs online bij themusthaves.nl >

LOVE XX 
Team The Musthaves