Jumpsuit met pailletten

Naast Dolce &  Gabbana  zette ook Prada in de najaarscollectie van 2011 de grootste trend in aller tijden neer op de catwalk van Parijs!  Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken maar toch is deze trend een hele andere weg ingeslagen. De welbekende pailletten alleen dan nu in de vorm van een…. tudududu: een jumpsuit!'Jumpsuit met pailletten shop je bij TheMusthaves in diverse kleuren, sla nu je slag als je geen gebroken hartje wilt ;-) Pailletten zijn al jaren onmisbaar bij het kerstfeest van je familie, onmisbaar bij jouw verjaardagsfeestje of zelfs onmisbaar op (als je even heel gek wilt doen) een zaterdagavond.

Voornamelijk zien wij in het straatbeeld deze te gekke stof weer terug komen rondom de feestdagen, en geef ons eens ongelijk, hoe fantastisch staan die pailletten nou eigenlijk? Móre then Sparkle. Hoe combineer je zoiets nou op de juiste manier om tóch op visite te kunnen op kerstochtend bij jouw familie máár toch ook fabulous te verschijnen op het kerstdiner met je vrienden?

Zorg ervoor (indien je op eerste kerstdag, opgetut en wel,  bij iemand op visite gaat) dat je altijd een panty eronder aan hebt. Hoe leuk is het om deze trend te combineren met een andere trend door deze pailletten jumpsuit aan te trekken met overknee laarzen. Bescheiden én toch heel erg fashionable. Gooi je toch je haren los en vertrek je erna naar een over-de-top feestje? Vergeet dan niet je hakken mee te nemen, mrs Bradshaw want dan rock je deze Musthave helemaal met pumps of high heels. Ik zou niet weten waarom je deze Musthaves niet in jouw kledingkast zou willen want zeg nou zelf: het is een echte beauty?! Shop deze te gekke trend hier! LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl