Korte Fijne Ketting

Korte Fijne Ketting

De korte en fijne kettinkjes nemen modeland over! Gelukkig hoeven én willen wij hier niet tegen beschermd worden. De korte fijne ketting valr erg mooi om de hals en zijn daarom ook erg gewild. Vaak zijn deze musthaves kettingen voorzien van een subtiel hangertje, zoals een infinity teken, een hartje of een klaver.

De korte fijne ketting is al erg populair in celebworld. Charlize Theron, Audrina Patridge en Mila Kunis zijn al helemaal hooked aan deze schattige trend. Vind je dat één kettinkje niet genoeg is voor jou? Bij de fanatieke fashionista’s zien we ook erg vaak dat deze kettinkjes met drie of vier stuks tegelijk gedragen worden. Natuurlijk zijn er in onze shop ook van deze cute kettingen te vinden.

Ook voor een cute prijsje! Deze kettinkjes zijn vaak nog leuker om te showen als je een bijpassend armbandje, of meerdere bijpassende armbandjes, draagt. Bij TheMusthaves vindt je dé korte kettings van dit moment, verkrijgbaar met een hart, geluks klaver, infinity bedel and many more ;-) Van deze korte fijne kettinkjes heb je zeker lang plezier! LOVE XX TheMusthaves Door Sabrina van der Donk