Korte Jurken

Korte Jurken

Dames in een korte jurk zien er altijd goed uit! Dit is niet zo vreemd, korte jurkjes zijn ten slotte het toonbeeld van vrouwelijkheid. De mini jurk is dan ook geliefd onder de dames van iedere leeftijd.

Lekker luchtig tijdens de warme zomerdagen en een aangename pasvorm voor iedere dag. De korte jurken is eindeloos te combineren. Hierdoor stel je eenvoudig voor iedere dag een unieke en mooie outfit samen.

Combineren voor extra warmte

Met een korte jurk kun je het tijdens de frisse zomeravonden of tijdens de koudere dagen koud krijgen. Combineer je jurkje dan met een lekker warme panty en nog een paar stijlvolle overknee laarzen. Hiermee blijf je lekker comfy en zie je er alsnog super goed uit.

Een jurkje zo kort als jij wilt

Een jurkje mag natuurlijk net zo kort zijn als waar jij je zelf prettig in voelt. In je vrije tijd kun je vrijwel dragen wat je wilt. Al zul je voor een werkomgeving mogelijk een uitzondering moeten maken. Een jurkje tot circa 10 centimeter van de knieën is op het werk wel minimaal. Natuurlijk kun je dit ook altijd met je baas overleggen.

Shop jouw favoriete mini of midi jurk

In onze collectie vind je korte jurken in vrijwel iedere pasvorm, in verschillende kleuren en met de meest uiteenlopende patronen. Hierdoor vind je altijd wel de korte jurk of midi jurk in jouw favoriete kleur en pasvorm. Koop je jurkje goedkoop online bij TheMusthaves.