Laagjes Ketting

Hier kan je niet om heen... Shine Bright Like A Diamond…De laagjes ketting bestaat uit één ketting met drie verschillende laagjes en elk laagje heeft een eigen bedel. De laagjes ketting is verfijnd en heeft een super vrouwelijke en hierdoor Elegante look. Trek je mooiste Kokerrok aan met een Chiffon achtige Blouse, daarover heen een Blazer van Tweed gekeperde wollen stof en Hoge Hakken of Enkellaarsjes en loop als een Hollands Next Top Model, de straten door alsof het de Catwalk is!

♥ The Bigger, The better zeggen ze wel eens in de Mode wereld, maar niets is minder waar! Uiteraad MOET je wel een Statement ketting in jouw sieraden collectie hebben, (wij kunnen niet meer zonder) of het nou goud, rosé of zilver is maar uiteraard is dit Fijne Gouden Kettinkje een fantastische aanvulling op jou Bijoux Collectie. De gelaagde ketting goud heeft aan de 3 verschillende lengtes aan iedere laag een bedel hangen. De kortste lengte heeft een gouden ronde open bedel. De bedel ziet er ‘handgemaakt’ uit en heeft een unieke robuuste noch verfijnde uitstraling.  
lagen kettingen goudmarble kettingen online vrouwen   

De middelste laag van de gouden ketting met meerdere lagen is een Lange Platte Gouden Bedel, met daarop de tekst ‘I Love You’ er in gegraveerd. Hierdoor maakt het deze ketting super gaaf om te combineren met de Stalen Armband waarin ook verschillende teksten in gegraveerd staat. Durf het eens met de edel metaal kleuren Rosé, Zilver en Goud te matchen. Dit geeft een mooi effect en ziet er uber vrouwelijk uit! De langste laag, tevens de laatste, heeft een dun gouden metalen staafje en maakt het de dames ketting af.

De Ketting met schakels is ook nog eens verstelbaar doordat er bij de sluiting een verlengstukje zit met meerdere open oogjes. Het sieraad is super leuk om als cadeau te geven. Voor je moeder op Moederdag, aan je BFF, of misschien wel je Zus(je)! Uiteraard kan je de prachtige Gouden Ketting ook aan je zelf cadeau doen ;-) Dit mag je niet verklappen, maar dat doet elke Fashionista in spé. Want wij hebben altijd wel een reden om onszelf te trakteren op een cadeautje (en dan meteen één van de kettingen trends 2016)!
laagjes ketting met bedels damesgouden ketting met meerdere lagen
Doordat de goedkope laagjes ketting een verfijnde look heeft is het juist een Musthave item die je kan dragen als je netjes gekleed wilt zijn voor een etentje, of misschien wel een date ;-) Om de liefde van je leven te overtuigen van jouw vrouwelijke charmes. Met in de ketting van goud een stille hint met ‘I Love You’ erin! :-D Als de mannen daar niet voor vallen dan weten wij het ook niet meer! De dubbele laagjes ketting is minimalistische en het sieraad is nikkelvrij. Ondanks dat hebben wij wel gedacht aan jouw Budget want het item kunnen wij goedkoop aanbieden met daarbij de mooiste en beste prijs-/kwaliteitverhouding. Kan je niet wachten om het cadeautje, Kettinkje met tekst, door je brievenbus te krijgen, voor een ander of toch stiekem voor jezelf, wacht dan zeker niet te lang en shop HIER jouw eigen layer necklace!

LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl