Leather Biker Jacket

Life is a collection of moments ★ máár dit jasje is één heel groot moment uit onze collectie, want met deze leather biker jacket vallen alle IT-girls op een feestje in het niet. Upgrade jouw outfit van puur en simplicity naar totally gewild en EDGY met deze Musthave. Een wannahave item wil je natuurlijk zo véél mogelijk dragen máár niet te vaak op dezelfde manier, niet onder het mom van ''daar heb je haar weer met haar leren jasje met lange franjes''. Dat is een gedachte waar veel fashionista's angstig voor zijn máár geen zorgen, de oplossing is dáár: heel veel verschillende mix and match met één (en hetzelfde) biker jacket met franjes.

biker jacket met franjes

Het is vrijdag en het weekend ligt bijna voor de deur, met deze positieve vibe in jouw hoofd trek je al gauw iets aan wat je op een regenachtige dinsdagmorgen (met de trein naar het werk) niet aan zou trekken. De prikkels van het weekend laten je toch nét iets meer uit jouw comfortzone komen. Tijd om jezelf de hijsen in een coating jeans met een paar overknee booties black. Je haren in een hoge paardenstraat, en een statement bag om jouw arm. Op deze manier kom jij jouw vrijdagmiddag al rockend door. Een nachtje slapen en jij gaat door op een zaterdagmiddag naar een trending festival met de ''get as stunning as Vanessa Hudges'' look. Gooi jouw lokken in de krul, maak een paar mooie smokey eyes en trek een fluwelen zilveren jurk aan.

Next level: leren jas met enkellaarsjes

Deze musthave leren jassen brengen jouw velvet jurkje namelijk naar een volgend level, in combinatie met een paar leren enkellaarsjes (aka biker boots) en zwarte choker lopen jouw volgers op Instagram op. Het feest is alweer bijna over en de maandag komt alweer om het hoekje loeren, wees niet getreurd. Creeër jouw eigen feestje op zondagmiddag bij jouw oma op de koffie en laat de franjes zwieren door een rondje te draaien. Dansend in jouw biker booties, een wit it-shirt met tekst en een ripped boyfriend jeans overleef jij jouw zondag mood. PS: ook is deze rough look Musthave een cure tegen de maandagmorgen sickness. Op deze manier kun jij het jasje de hele week dragen zonder dat er bij iemand de gedachten voorbij crossed dat je het item teveel draagt.

leren jasje met lange franjes

Na al deze aangeboden opties moeten wij natuurlijk ook even to the point komen met de eigenschappen van deze Musthave. Het jasje heeft op de mouwen aan de zijkant en op de achterkant van de rug zilverkleurige studs zitten, de zwierig(zwaaiende) franjes zitten zowel aan de zijkant van jouw arm als op de rug bevestigd. Tevens heb je een grove zilvere rits aan de voorkant zodat je de jacket ook gemakkelijk dicht kunt ritsen. :-) Wij zijn verkocht, verliefd, in de wolken en hoteldebotel. Shop jouw eigen Studded Fringe Leather Jacket voor het goedkoopste prijsje in modeland. LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl