Leren jassen

Leren jassen

Til je outfit naar een hoger niveau met deze musthave leren jassen voor dames. In onze collectie vind je regelmatig leren jasjes met studs, franjes of knopen. Een tijdloos leren jasje is het hele jaar te dragen en raakt nooit uit. Je kunt deze jassen iedere dag wel dragen!

Een leren jasje combineren

Het is weekend en je wil snel de deur uit. Dan is een leren jasje ideaal. Met je hoofd ben je al bij je bestemming en trek je snel je jasje aan en loopt zo de deur uit. Zo gemakkelijk is het combineren van een leren jasje. Natuurlijk kun je ook gewoon een paar super trendy coating jeans aantrekken met een paar stoere enkellaarzen hieronder.

Twijfel je nog over hoe je met een leren jasje moet combineren? Wij geven je enkele tips. Trek eens een leuk wit it-shirt aan. Combineer deze met stijlvolle boyfriend jeans en een paar cowboylaarsjes. Hiermee heb je een mooi casual outfit. Trek ook eens een ripped spijkerbroek aan voor een rough look. Leer laat zich heel eenvoudig combineren. Je kunt een leren jas dan ook eenvoudig dragen op een jurkje, rokje of op een co-ord set.

Leren jasjes kopen

In on