Loafers

Loafers

Vorig jaar waren de instapschoentjes, ook wel loafers genoemd, al een upcoming trend. Maar in 2014 gaat deze must-have weer een echte doorbraak maken! Dit zijn de ideale schoenen voor fashionista’s die comfy maar toch modieus door het leven willen gaan. Vroeger stonden ze bekend als mannenschoenen, maar zoals bij bijna alle fashion-items, staan deze bij vrouwen natuurlijk 1000 keer beter! ;-) De loafers zijn natuurlijk gespot op de internationale catwalks, en vele celebs volgden deze trend snel. Beyoncé, Mary-Kate Olsen, Anne Hathaway en Gwen Stefani zijn al vastgelegd door de paparazzi met deze schoentjes.

Ook in bekend-Nederland zijn ze te vinden in de inloopkasten van Lieke van Lexmond, Sylvie Meis en Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat zijn nog maar een aantal namen uit de loafers-fanclub! Deze schattige schoentjes zijn ideaal als je even geen zin hebt om op hoge hakken of warme sneakers te lopen. Je kunt ze gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een mooie skinny- of boyfriend jeans of hippe short. En vergeet natuurlijk niet om jouw Musthaves-tas hier op af te stemmen ;-) Loafers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met prints, cat-faces, pailletten, met kwastjes of studs. Voor ieder wat wils.

Bekijk de huidige collectie in onze shop! Zit jouw favoriete er niet tussen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief zodra deze must-have schoentjes weer binnen komen ben jij als eerste op de hoogte, makkelijk toch!? We Love Loafers, you too? LOVE XX Door Sabrina van der Donk