Midi Rokken

Midi Rokken

De nieuwste en leukste collectie midi-rokken voor dames vind je natuurlijk bij TheMusthaves. In deze collectie vind je goedkope en mooie midi-rokjes voor op het werk, maar ook voor in je vrije tijd. De midi-rok kun je tijdens vrijwel iedere gelegenheid dragen en mag daarom ook niet ontbreken in je kledingkast.

Een rok op knielengte

De midi-rok is een rok met die net iets over je knieën valt. De lengte kan variëren, een midi-rok kan tot aan je kuiten komen. De midi-rok is hiermee korter dan de lange maxi-rok en langer dan de korte mini-rok.

Midi-rokjes combineren

Het combineren van midi-rokken is heel eenvoudig. Draag ze met een bijpassend topje of met je favoriete trui. Kies vervolgens voor een paar leuke sneakers of een paar leuke schoenen met hak.

Heb je een feestelijke gelegenheid, kies eens voor een leuke rokje in een opvallende kleur. Deze kun je combineren met een bijpassend shirtje en een leuk jasje. Combineren met zwart kan altijd!

Dames midi-rokken kopen

In onze collectie rokken vind je kleding met allerlei kleren en patronen. Welke zou jij aan willen? Voor 23:30 kopen = morgen dragen. Achteraf betalen in onze online winkel ook mogelijk. Kies hiervoor bij het afrekenen voor achteraf betalen via Klarna.

Terug naar de collectie dames rokjes.