Mondkapjes

Mondkapjes

Shop je goedkope mondkapjes eenvoudig online bij TheMusthaves. In onze collectie vind je de meest fashionable mondkapjes waarmee je als fashionista goed voor de dag kunt komen. Maak je outfit af met een matchende print of kies juist voor mondmasker met een leuk contrast! Als je ze vandaag voor 23:30 kunt bestellen, dan kun je ze morgen al dragen!

Wasbaar en herbruikbaar mondkapje

De katoenen niet-medische mondkapjes zijn wasbaar en herbruikbaar. We raden ook aan het mondkapje voor het eerste gebruik te wassen. Was ook je handen voordat je het masker opzet en nadat je het masker weer hebt afgedaan. Na het wassen van het mondkapje kun je deze in de droger doen, op een lage temperatuur. Je kunt de mondkopjes ook te drogen hangen aan de waslijn. Het gebruik van de droger kan het elastiek sneller laten uitdrogen.

Leuke mondkapjes: effen en met print

Bij TheMusthaves vind je de leukste collectie met fashionable mondkapjes. Deze katoenen mondkapjes zijn voorzien van leuke kleuren en speelse printjes. Een mondkapje met print is toch veel leuker dan een saai basic mondmasker? Met een mondkapje kun je ook prima fashionstatement maken. Combineer bijvoorbeeld een panterprint mondkapje met andere panterprint accessoires, zoals een riem of tas. Maak je outfit af met effen kleding voor een rustig geheel.

Mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer en meer

Door het Coronavirus (Covid 19) zijn mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het OV. Wil je met de trein, bus en tram reizen, dan zul je een mondmasker moeten dragen. De kans is groot dat je deze mondkapjes voor steeds meer gelegenheden nodig zult hebben, bijvoorbeeld voor het vliegen, festivals en concerten. Heb jij al hippe mondkapjes ingeslagen? Dan ben je er helemaal klaar voor.

Mondmaskers online bestellen

Heb je nog geen fashionable mondmasker en wil je een leuk wasbaar mondkapje kopen? Bestel dan snel! Onze goedkope mondkapjes vliegen de deur uit. Doe je jouw volledige besteling voor 23:30, dan heb je jouw pakketje morgen al in huis. 

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik het mondkapje dragen?

Plaats het mondkapje over je neus en mond en maak deze met de lussen vast achter je oren vast.  Zorg dat er rondom het mondmasker geen kieren of gaten zitten. Op deze manier komt er zo min mogelijk lucht langs het mondkapje en heeft deze het meeste effect.

Is een mondkapje wasbaar en herbruikbaar?

Ja, onze katoenen mondkapjes kun je wassen en hergebruiken. Leg de mondkapjes na het wassen over het wasrek. Hierdoor gaat het elastiek langer mee. Door het gebruik van de droger kan het elastiek sneller uitdrogen.

Zijn de mondkapjes van medische kwaliteit?

Nee, onze niet-medische mondkapjes zijn niet geschikt voor zorgpersoneel. Het katoen in de maskers zorgt er wel voor dat je zelf zo min mogelijk virussen via de lucht verspreid. Hiervoor moet je het mondkapje zo goed mogelijk op je gezicht laten aansluiten, zonder kieren.