facebook-image

Musthaves Biker Boots

Musthaves Biker Boots

Wil jij stoer? Dan zeggen wij Biker Boots! Deze fijne stappers zijn vaak voorzien van  gespen, riempjes, studs en een kleine tot platte hak. Deze Musthaves boots zijn het hele jaar door te dragen. Ja, ook als de temperaturen hoog zijn! ;-) Bijvoorbeeld onder een stoere denimshort of onder een jurkje! Bekijk ook direct onze Musthaves Biker Boots.

De biker boots zijn ideaal als je, ofcourse, voor een biker-look wilt gaan. Een (ripped)jeans en een stoere jacket of top staan perfect boven deze booties. Maar onder een jurkje of short heb je ook al snel de ibiza-look te pakken. Draag fleurige en kleurige sieraden erbij en je bent helemaal oe-la-la-ibiza!  Vroeger zagen we deze trend alleen maar in de kleur zwart, maar tegenwoordig zijn ze in alle kleuren te vinden. Vooral de nude/beige varianten zijn helemaal up and coming aankomend seizoen.

Menig Celeb en it-girl is al gespot in de comfortabele biker boots: Kate Moss, Sienna Miller, Olivia Palermo. Allemaal Classy Girls met een stoere uitstraling. <<< Shop alle dames schoenen hier >>> Deze Booties zijn gemakkelijk te combineren en zijn daarom een absolute Musthaves voor onder jouw kapstok! LOVE XX The Musthaves Sabrina van der Donk