Musthaves voor een maatje meer

Marilyn Monroe, where are you at? Want wij vinden het geweldig om ook vrouwen met een maatje meer tot dienst te zijn bij The Musthaves. Het maakt niet uit welke maat je draagt, het maakt uit hoe je jouw maat draagt én daar kunnen wij jou zeker mee helpen! Musthaves voor een maatje meer zijn speciaal geselecteerde Musthaves voor dames vanaf maat 40 ;-) Twijfel je vaak over welke maat je nou moet aantrekken? Bestel je nou toch de L of is de maat XL nou net iets te klein? Via het internet is het altijd lastig om je maten te bepalen máár wij kunnen je daar altijd helpen! Indien je kijkt in de productinformatie staat hier altijd in beschreven hoe onze Musthaves vallen. Wij passen onze Musthaves op diverse maten waardoor het mogelijk is om dit voor iedere maat te bepalen.

Cut Out laarzen

Daarnaast hebben wij véél producten online staat waar je misschien bij denkt: dat ga ik niet passen maar wees niet getreurd. Wij hebben een hoop Musthaves online staan die ook geschikt zijn voor vrouwen met een maatje meer. Wees daarom ook nooit bang om een mailtje te sturen naar onze klantendesk betreft jouw Musthave, onze Musthave meisjes staan met open armen voor je klaar. Ik wil je dan ook (vanuit mijn eigen styliste hart) een paar gouden tips geven zodat je zonder twijfels of onzekerheid gaat winkelen of passen:

Kijk altijd naar wat je leuk vind (niet naar wat je denkt dat niet gaat passen). Ook vrouwen met een maatje meer mogen absoluut dragen wat ze leuk vinden (en niet alleen wat ze denken te passen).

Probeer jij een minder punt van jouw lichaam te verbergen? Dan heb ik de gouden tip voor je! Zorg ervoor dat je het lichaamsdeel dat je wilt verbloemen altijd gekleed is met een neutrale kleur. Wens jij wat minder aandacht te leggen op jouw bovenbenen? Zorg er dan voor dat je een neutrale donkere broek aan trekt met een topje met print erop. Je zult zien dat alle ogen gericht zijn op de print van jouw topje. PS: ook zijn onze halter tops aan te dragen indien je jouw buikje wilt verbloemen.

Wees trots, welke maat je ook draagt. Koop daarom wat je zelf leuk vind via www.TheMusthaves.nl LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl