Pencil Jurk Blauw

BLAUW-WAUW! We hebben wéér eens een topper van een Musthave in onze shop staan. Deze geweldige pencil dress is een wanna, wanna, wanna have om te hebben. Deze blauwe topper is niet alleen perfect om iedereen op te fleuren op een blue Monday maar ook zeker een adembenemend item om de show mee te stelen bij je vrienden en familie.

blue cozy dress

 Deze smaakvolle Musthave Pencil jurk blauw is een overknee model waardoor hij nooit te kort is maar ook zeker nooit te lang is. Je kunt je er heerlijk in bewegen door te dansen en te springen. Dit komt doordat het jurkje gemaakt is van een stretch stofje waardoor het mega comfortabel voelt om je lichaam heen. Het is niet alleen maar een geweldig stofje maar het bevat zelfs ribbels waardoor het net iets extra’s aan je outfit toevoegt.

 Je kunt dit item eindeloos blijven combineren. In het weekend ga je de deur uit met leuke pumps eronder, maar je kunt hem doordeweeks ook zeker dragen met een gymp of een leuke stoere biker laars. Mocht dit item je te koud zijn om zo naar buiten te dragen? Kun je deze Musthave ook zeker combineren met een biker jacket of een leuk vest. If you can’t stop thinking about it, buy it! Onze Musthave meisjes kunnen er niet over ophouden dus wees op tijd en shop dit item direct. Shop deze blauwe Musthave nu! Voor dat een andere fashionista in jouw jurkje straalt. :-) >>> Shop dit waanzinnige item nu hier voor een pracht prijsje ♪ <<<

LOVE XX The Musthaves Meisjes www.TheMusthaves.nl