Pencil Jurk

We ♥ Pencil Dresses! Wauww The Musthaves Meisjes krijgen het warm van de geweldige Pencil Dress. Een Fashionista moet de Pencil Jurk zeker in haar garderobe hebben hangen. Lees gauw verder hoe wij deze Dress het liefst dragen;-)

Pencil Model

De Pencil Dress is geïnspireerd uit de jaren ’50! Vandaar dat het Pencil Model écht vintage is. Het Pencil Model heeft een nauw aangesloten vorm en vooral veel accent op de taille. De jurken vallen tot net over de knie. ''Overknee Jurk'' Het model van de jurk laat jouw rondingen mooi uitkomen♪♫ Dit jurkje is voorzien van een gestreepte rode print! WOW! Wij zijn verliefd op hét pencil jurkje voor dames die nu online staan!

Mix & Match

De Pencil Jurk rood is een tijdloos item en kun je het hele jaar door dragen ♥ Een échte Musthave die zeker niet in jouw kast mag ontbreken! En hoe kun je deze jurk nou het beste combineren? Voor een avondje op stap is deze jurk natuurlijk fantastisch, alle ogen zullen op jouw gericht zijn! Een paar mooie heels eronder, knallende lipstick en een klein tasje en je bent klaar voor een onvergetelijke avond!

Je kunt ook gaan voor een Pencil Dress met een Casual Look. Deze zijn wat minder chique en kun je heel goed overdag dragen. Voor een Casual Look combineer je de mooie pencil Dress met een paar sneakers en een grote tas. Is het wat frisser buiten? Gooi dan een mooi gebreid vest over je schouders, een poncho kan natuurlijk ook goed!

pencil jurk online dames

The Musthaves Meisjes kunnen niet meer zonder de Pencil Jurk! Shop ‘m gauw op www.TheMusthaves.nl ♪♫♪

LOVE XX The Musthaves Meisjes www.TheMusthaves.nl