Rad van Fortuin TheMusthaves

Op dinsdag 20 november is het zo ver, dan zullen we weer live gaan op Facebook met het rad van fortuin! Met een customized nieuw draai rad gaan we weer te gekke prijzen weggeven. Om 19.30 gaan we live op Facebook. Kijk jij ook met ons mee? Want dan maak je automatisch kans op die leuke prijzen! Daarnaast wordt de winnares bekend gemaakt die één jaar lang gratis schoenen wint! Lees hoe je aan deze actie mee kan doen: "Win 1 jaar lang gratis schoenen".

rad-van-fortuin-the-musthaves

HOOFDPRIJZEN RAD VAN FORTUIN

Net zoals onze afgelopen live-gang ter viering van ons vijf jarig jubileum zijn er weer te gekke prijzen te winnen. Iedere ronde maak je kans op één van de hoofdprijzen. Zo maak je onder andere kans op:
Prijs 1: Kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. € 500,-
Prijs 2: Overnachting in een verborgen huis t.w.v. € 170,-
Prijs 3: 5 keer voor 2 personen een dagentree bij de Zwaluwhoeve incl. alle sauna-en wellnesssfaciliteiten t.w.v. € 67,-, waarvan 1 hoofdprijs inclusief koffie of thee, gebak, badset en 3 consumpties t.w.v. € 150,-
Prijs 4: 3 cadeaubonnen voor Tea Time Super Deluxe tussen de alpaca's voor 2 personen t.w.v. € 89,-
Prijs 5: 3 cadeaubonnen voor een Lash Volume Lift behandeling inclusief verven van de wimpers t.w.v. € 69,95

Als klapper op de vuurpijl maken wij de gelukkige winnares bekend die maar liefst één jaar lang gratis schoenen wint!! Heb jij je al ingeschreven voor deze winactie en onze Facebookpost al geliket?
Dinsdag 20 november 19.30, be there! 
Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door: TheMusthaves, Surprise Factory, Wellnessresort de Zwaluwhoeve, Alpaca Tea Time en Perfect Eyelash.

themusthaves-logo
TheMusthaves
Maak kans op een kledingpakket van TheMusthaves t.w.v. maar liefst € 500,-. Het pakket zit vol musthaves en bestsellers. De maten van de kledingstukken zijn allemaal one-size, dus geschikt voor elke dame! Daarnaast maakt iemand kans op 1 jaar lang gratis schoenen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat ons in de Facebookpost weten wat jouw schoenmaat is om aan deze win-actie mee te doen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze win-actie: de winnares dient zich binnen één maand bij ons te melden via social media of per e-mail. Je geeft eenmalig jouw schoenmaat door en ontvangt 1 jaar lang iedere maand 1 paar damesschoenen naar keuze.

surprise-factory
Iemand echt verrassen? SurpriseFactory!
Bij SurpriseFactory vind je super leuke en originele belevenissen. Zo geef je altijd een top cadeau! Van een overnachting onder de sterren tot racen op het circuit. Op SurpriseFactory.nl vind je voor ieder wat wils. SurpriseFactory heeft maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op SurpriseFactory zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je er niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is!
Aan één van de winnaars van de live-gang geven wij een van de meeste verrassende cadeaus van SurpriseFactory weg. Letterlijk verrassend! Een Overnachting in een Verborgen Huis... Het huis ziet er aan de buiten kant uit als een vervallen hutje, maar schijn bedriegt.… zodra je de wenteltrap aftreedt, bevindt jij je in een super-de-luxe huis. Samen knus bij de open haard, maak een wandeling in het nabij gelegen natuurgebied of geniet van een romantische film in jouw eigen privé bioscoop. Geniet van een onvergetelijke overnachting. Veel plezier!

zwaluwhoeve
Wellnessresort de Zwaluwhoeve
De vijf keer twee dagentrees vertegenwoordigen een entree bij de Zwaluwhoeve vanaf 10.00 uur. Inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, waarvan 1 bon inclusief koffie of thee, gebak, badset en 3 consumpties t.w.v. € 150,-.  De vouchers zijn geldig t/m 24 december 2018. 
Midden in de Veluwse natuur vindt u het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om uzelf weer helemaal op te laden. 
Ontspanning, luxe en gezelligheid. Het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. Je kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd dagje wellness.
Wist je dat je ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Ontdek zelf wat er allemaal is veranderd en geniet van een ontspannen Dagje Wellness bij de Zwaluwhoeve!

perfect-eyelash
Perfect Eyelash
We zijn het snelst groeiende bedrijf in onze branche. Dankzij een internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.
Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!
De cadeaubon is 1 jaar geldig en te gebruiken op volgende locaties: Harderwijk, Veenendaal, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Axel & Venlo. 

alpaca-tea-time

Alpaca Tea Time 
​Een van de meest unieke ervaringen van Nederland Alpaca Tea Time  Lemelerveld. Theedrinken tussen de alpaca's in een super gezellige sfeervolle stal onder het genot van een kopje thee en een heleboel lekkers. Drie Delfts blauwe torens vol met 'ouderwets snoep', luxe koeken, chocolade en voor de afwisseling een lekker zoutje uit de mand vol 'zoute tussendoortjes' maken het helemaal compleet. Zulke lieve, tamme alpaca's vind je echt nergens. Twee uur lang ontstressen tussen de alpaca's! Ben jij binnenkort bij ons op de boerderij voor het Super de Luxe pakket van Alpaca Tea Time??! 
Welkom!