Sabrina’s Diary ♥ Spring Collection Part 2

Sabrina’s Diary ♥ Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen van een groot modebedrijf? Fashionista, topmodel en owner van The Musthaves Sabrina van der Donk houdt jou op de hoogte! Elke week neem je een kijkje in het leven van Sabrina. Waan je backstage bij fotoshoots, snuffel in onze nieuwe collectie en geniet mee van het leven van een Musthave Meisje. Jaaa, het was weer zo ver hoor! Nog geen twee weken ná de grootste nieuwe collectie ooit, lanceerden wij deze week de Spring Collection Part 2! En of dat hard doorbikkelen was om alles klaar te krijgen voor de lancering. Maar wat zijn wij blij. En trots! En jullie ook, zo te merken ;-)

In deze nieuwe collectie zitten nog meer zomerse items. Zoals bijvoorbeeld de Sunrise Tops. Wij hebben ze in de vrolijke kleurtjes mint, koraal, zalm, wit en zwart. Voor nu kunnen ze gemakkelijk onder een blazer of jasje. Maar straks shine je ermee op het strand! En niet te vergeten die ketting die aan de top zit. Daar shine jij sowieso al mee ;-)

Om nog maar even bij de fijne zomerkleurtjes te blijven: we hebben nu ook nieuwe blazers in vrolijke kleurtjes! De Zipped Blazers shop je in mint of zalm. Voel je dat ’s zomerse weer al kriebelen? Laat je inspireren door deze nieuwe Musthaves.

Over ’s zomers weer gesproken: wat hebben wij daar zin in! Zwoele avonden, strandfeestjes, fijne dansjes. Om in die mood te komen hebben wij de perfecte Musthave gevonden: de kanten peplum top! Dance with me, make me sway..

Maar ook voor het weer van ‘nu’ hebben wij absolute Musthaves op de kop getikt. Wat dacht je van de kobaltblauwe blouse? Hoe mooi, chique en sophisticated is die! Voor de dagen waarop de wolken wel erg donker zijn, draag je er gemakkelijk een blazertje overheen.

En he-le-maal van nu zijn de Musthave lange jassen! ♪♫ Wat zijn wij ongelooflijk fan van deze stoffen jassen. We hebben nu zowel de korte, als de lange variant. En omdat wij zelf eigenlijk ook niet kunnen kiezen uit al die kleurtjes, hebben we speciaal voor jullie een mooie deal samengesteld: kies er twee voor maar €40,- Dat is nog eens scoren! Zowel op de moderanglijst als in jouw portemonnee.

 Wat vind jij de mooiste nieuwe Musthave? Welke móet jij hebben? LOVE XX Sabrina van der Donk www.TheMusthaves.nl