Sleehakken

Sleehakken

Bij TheMusthaves shop je de leukste sleehakken. En dat voor een heel leuk prijsje. Deze dames sleehakken shop je in jouw favoriete kleur. Draag ze onder een jurkje voor de classy look. Wist je dat je ze ook heel goed onder een broekpak kan dragen? Er zijn mogelijkheden genoeg om deze sleehakken te combineren. Happy shopping ladies!

Hakken met urenlang loopgemak

De goedkope sleehakken zijn perfecte schoenen voor de zomer. Je kunt er namelijk uren op lopen, perfect voor een wandeling over een boulevard! De sleehakken hebben onder de gevlochten hak een verharde zool zitten. Dit betekent dat je stevig loopt en niet zomaar wegzakt wanneer je op een onverharde weg loopt.

Zomerse combinaties met sleehakken

Nu je weet dat ze héérlijk lopen wil je ze natuurlijk altijd aan, dat is ook geen enkel probleem! Ga jij naar een feestje? Trek je sleehakken dan aan in combinatie met een zwierig wit bohemian jurkje, of misschien wel juist met een dress in dezelfde kleur als jouw schoenen. Ga jij gewoon even boodschappen doen? Trek dan jouw skinny jeans (of een ripped jeans) maar aan met een leuke blouse of top, zodat je zelfs tussen de kiwi's en bananen zult stralen. Tip van de dag!