Snake Espadrilles

Wow, hoe gaaf zijn deze Snake Espadrilles? We willen het lenteseizoen al vroegtijdig inluiden met deze heerlijke lenteschoentjes! Ze zitten niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens super fashionable uit! Wij stellen het ons al helemaal voor: malse, groene grasvelden, de eerste zonnestralen op ons gezicht. Én de Snake Espadrilles aan de voeten. Struinend naar een terrasje om daar al vroegtijdig aan het bakken te gaan ;-) Heerlijk, die zon. . Als we jou nu nog niet lekker hebben gemaakt om de Snake Espadrilles te shoppen, dan weten wij het ook niet meer! Daarnaast zijn ze natuurlijk super fashionable en staan ze zowel onder een broek als een jurkje.

Slangenprintfan

en jij absoluut fan van de slangenprint? Snuffel dan eens in onze Snake Collection. Je vindt daar sieraden, tassen, broeken, jasjes, tops en nog meer schoenen in slangenprint.

Snake Espadrilles The Musthaves

Ga jij deze espadrilles dragen? Wij zijn fan! En wat zitten ze heerlijk poezelig aan de voetjes.. Maten vallen als normaal! Ze lopen goddelijk enne... zijn nu al razend populair! Wacht niet te lang, want er liggen meer fashionista's op de loer ;-) LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl