facebook-image

Suede Sleehakken Dames

Heb jij ze al gespot? De Suede Sleehakken Dames zijn namelijk dé Musthaves welke jij aan je voeten moet hebben het aankomende seizoen. Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan even verder want wij weten zeker dat je deze Musthaves moet en wilt hebben. ;-) suede sleehakken dames onlinesleehakken strik roze suedesuede sleehak met strik De sleehakken zomer goedkoop zijn ideaal om uuuuuren lang op te lopen om de volgende redenen: - De peep toe sleehakken zijn 10 centimeter hoog máár deze Musthaves trend heeft een plateauzool. Dit betekend dat het plateau wat onder de voorkant van de schoen zit eigenlijk niet mee telt en de schoenen (stiekem) maar 7 centimeter hoog zijn. Niemand die het merkt behalve jouw voeten... ;-) - De goedkope sleehakken online hebben onder de (trendgevoelige) gevlochten hak een verharde zool zitten.

Dit betekend dat je stevig loopt en niet zomaar wegzakt wanneer je op een onverharde weg loopt. - Je sluit de sleehakken met strik welke je kunt strikken rondom jouw enkels. Wanneer de schoenen gesloten zijn rondom jouw enkels betekend dit dat je niet door je enkels kunt gaan én dus ook een stuk zekerder loopt wanneer je de show moet stelen op een leuk feestje. - Last but not least: niet geheel onbelangrijk om te weten is dat de suede sleehakken met strik een Peep Toe hebben. Nou is het niet zo dat de schoenen daardoor lekkerder lopen máár wel dat deze een extra fashionable look heeft. suede sleehakken camel damesschoenen trends dames 2016suede sleehakken met strik Nu je weet dat ze héérlijk lopen wil je ze natuurlijk overal naar aan, dat is ook geen enkel probleem! Ga jij naar een feestje? Trek deze goedkope peep toe sleehakken dan aan in combinatie met een zwierig wit bohemian jurkje, of misschien wel juist met een dress in dezelfde kleur als jouw schoenen. Ga jij gewoon even boodschappen doen? Trek dan jouw skinny jeans (of een ripped jeans) maar aan met een leuke blouse of top zodat je zelfs tussen de kiwi's en bananen zult stralen. ;-) Tip van de dag!

Draag jij deze Suede Musthaves sleehakken met een stoere Jeans? Rol je broek dan een stukje op! Heb jij deze goedkope Suede Sleehakken nog niet in jouw bezit? Klik dan snel HIER en shop jouw favoriete kleur! LOVE XX The Musthaves