The Musthaves betrouwbaar

Lieve fashionista’s, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website!  Naast dat wij een grote collectie aan Musthaves willen aanbieden aan alle mode meiden in Nederland en België willen wij ons ook richten tot de service die wij aan al onze it-girls kunnen bieden. Hierbij vinden wij het vertrouwen héél erg belangrijk! Onze klanten hebben ons bekroond met een mooie titel: ''The Musthaves betrouwbaar'', hier zijn wij ontzettend trots op! Dank jullie wel! :-) Vandaar wij hebben gekozen voor de volgende opties: Heb je jouw ultieme Musthave(s) gevonden en voor 22:00 uur besteld? Dan heb je met een beetje geluk jouw Musthave(s) de volgende dag al in huis.

Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Evenals bestellingen die door de brievenbus passen, worden pakketjes van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door DHL Parcel. Zo ben je er meteen van op de hoogte wanneer je jouw pakketje zult ontvangen. Voor België geldt: voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden! In de meeste gevallen betekent dit ook dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt ;-)

Daarnaast vinden wij het natuurlijk óók heel erg belangrijk dat je je met héél veel plezier bij ons winkelt, daarom zorgen wij er altijd voor dat je jouw Musthaves in goede orde ontvangt. Wij werken nauw samen met een distributiecentrum. Zij pakken jouw pakketje hier met zorg in zodat het een groot feest is wanneer je jouw pakketje opent. Mocht jij toch eens een vraag hebben betreft betaling, verzending of overige vragen, wees dan nooit bang om ons een mailtje te sturen. Wij zullen jouw vragen altijd vlot en duidelijk beantwoorden zodat er geen vraagtekens staan achter jouw bestelling of een order die je wilt plaatsen.

Hiervoor kun je ons altijd mailen naar klantenservice@themusthaves.nl Wil je ons team komen versterken? Neem dan een kijkje bij ''vacature'' en neem contact met ons op. We kijken nu al uit naar jouw berichtje ♥ Waar wacht je nog op? Shop nu de laatste musthave trends via de website.

LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl