TheMusthaves webshop bestaat drie jaar

Er is er een jarig, HIP HIP HOORAY!! ♪♫ The Musthaves blaast vandaag maar liefst 3 kaarsjes uit. TheMusthaves webshop bestaat drie jaar en wij als mode musthaves webshop vieren dit groter dan GROOTS! Pop de champagne fles maar open want de meisjes van de meest grote fashion musthaves webshop goes wild!  Voor wij natuurlijk gaan verklappen hoe wij deze fashion party hebben gevierd met slingers, ballonnen, champagne, slingers, confetti en taart... stappen wij eerst even in de tijdmachine back in time (ja..... dat hoort er ook bij toch?!) ;-) Dressing is a way of life en Sabrina van der Donk wist dit als geen ander! Zij stelde haar eigen team samen bestaande uit Musthaves meisjes, en begon na het succes als model haar eigen musthaves kleding webshop omdat zij wist dat zij het missende puzzelstukje kon zijn in de modewereld. Met veel plezier catcht het leukste Musthaves team vanaf dat moment de trends vanaf de catwalk, bloggers en op straat en presenteren zij deze aan jou in onze webshop. Van betaalbare dames schoenen en statement tassen tot de leukste musthaves tops, truien, jurken, accessoires en broeken! Wij willen jou het grootste assortiment aanbieden waarbij jij in één keer meerdere outfits kunt shoppen. Niet zomaar outfits... nee,  een outfit waarbij je iedereen omver blaast en waarbij alle ogen op jou gericht zullen zijn ;-)  Als jij een echte IT-girl bent heb je de tijd nog mee gemaakt waarin wij de welbekende Musthave Deals het leven in bliezen. Meerdere fashion musthaves in één samengestelde set (door onze stylistes) voor een super leuk prijsje. ( met korting!!) Daarnaast mochten wij als de grootste musthaves webshop van de benelux beginnen met het produceren van onze eigen producten.

Do you remember the time wanneer de eerste variant van de aztec print jurkjes werd geproduceerd of onze Homies collecties bloot werden gesteld aan het oog van onze fashionista's? Momenteel produceerd TheMusthaves hééél veel eigen Musthaves en vallen dus onze onder eigen ''Private Label''. We fell in looooooove met héél veel andere fashionista's in Nederland, België en Duitsland! ♡ Wist je trouwens dat je iedere week NIEUWE MUSTHAVES kunt shoppen bij The Musthaves?! Niet? Bij deze ;-)  Wist je dat bij ook klassiekers hebben welke zo popiejopie zijn dat deze vast in het assortiment zitten vanaf het eerste moment? Wij hebben het natuurlijk over de betaalbare en kwalitatief perfecte  halter tops dames, goedkope witte blouses én onze edgy coating jeans black. Deze items behoren officieel tot dé basic items welke jij in jouw kledingkast moet hebben om jezelf een ware fab girl te noemen.  Do you remember the time van de mega maffe musthaves dagen. WIJ WEL! Een MEGA SUCCES waarbij héél veel speciale maffe deals hadden samengesteld voor jullie! Vele Musthaves chicks vinden het dan ook gemakkelijk om vóór 22:00 te bestellen zodat je het item mogen al in huis hebt en kunt passen (uitsluitend van pre orders). Wanneer je kiest voor achteraf betalen kleding kun je jouw musthaves bestelling zelfs pas betalen nádat je jouw items hebt gepast. Wil jij liever meteen betalen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk via iDeal, Fashioncheque, Pay Pal, Creditcard en Mistercash.  Maar..... nu zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe wij onze 3e verjaardag hebben gevierd. Stylish en fabulous! Naast het eten van een mega reusachtige (lekkere) taart en het omringt te zijn door heel veel (roze) bloemen begonnen wij met het spelen van de Pie Face. Een échte (zoete) Musthave als het gaat om spelletjes waarbij je buikspieren kweekt van het lachen. Het slagroom vloog ons om de oren! Nadat alle gekheid toch al op het stokje zat, werd de kurk van de champagne gepopt en kon het échte feest beginnen. Het confetti dwarrelde door de gangen, de serpentine spray werd tijdens het shooten in Sabrina's gezicht gespoten (oeps!!), de slingers hingen om onze nekken en de glitters zitten nog steeds in onze haren. Wie jarig is, mag een wens doen. ;-)

Wij wensen dan ook dat al onze lieve, trouwe fashionista's nog jaren bij ons met veel plezier zullen shoppen. Wij zijn trots op het feit dat The Musthaves een vast begrip is worden in de modewereld en willen onze IT-girls bedanken voor dit geweldige succes. Shop daarom AL jouw Musthaves kleding op zondag 2 oktober met 15% korting op jouw gehele bestelling. Jouw fashionable kortingscode is celebrate. ♪♫♪ Heb jij al een aantal favoriete items op het oog?! Chase your own dreams in style en shop deze wannahave Musthaves HIER! YOU GO GO GO, GIRL! ♪♫ PS: ken jij een echte Musthave girl die binnenkort jarig is? Shop dan een Giftcard van The Musthaves om diegene te verrassen op haar verjaardag. ;-) LOVE XX Team The Musthaves www.TheMusthaves.nl