Trui met tekst

Trui met tekst

Met het woord ‘populair’ zijn ze zelfs niet meer te omschrijven… Elke fashionista wordt helemaal wild als ze worden genoemd… Ze waren een grote trend in 2013 en zijn onmisbaar in 2014... En… WIJ HEBBEN ZE!!! De truien met een opvallende en uitgesproken tekst waarmee iedereen een fashionstatament maakt. Deze trend is natuurlijk begonnen bij de celebs en it-girls, zoals Taylor Swift, Rihanna en Heidi Klum. En werd natuurlijk megasnel opgepikt door de altijd alerte Musthavesmeiden! Deze casual-chique truien met tekst zijn in onze webshop immens populair. Homies, Ballin, USA, Celine Paris, Burrr So Icey! En de Feline Meow teksten komen je tegemoet zodra je onze webshop opent. Natuurlijk in diverse kleuren en ontwerpen ;-).

De bekende designer Brian Lichtenberg raakt nooit uitgekeken op een leuk woordgrapje en is dan ook de bedenker van de tekst op deze hippe truien! Zo speelde hij met het populaire shirtje van Céline Paris en veranderde dit in Feline Meow. Hérmes werd door Brian in een mum van tijd omgetoverd tot de welbekende Homies en Balmain in Ballin. De trui met tekst is natuurlijk echte Musthaves om mee te pronken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk zacht en lekker warm! Wij zeggen.. IDEAAL! ;-) De truien met tekst kun je daadwerkelijk met alles combineren! Een skinny- of boyfriend jeans, met biker boots of high-heels, met een beanie op die bad hair day of met opvallende sieraden!

Je kunt een trui met tekst ook een maatje groter bestellen voor die nonchalante over-sized look. LOVE!! Wil je er fashionable uitzien en het ook nog eens heerlijk warm hebben? Kan jouw kledingcollectie wel wat uitgesprokener? Shop dan jouw eigen trui met tekst nu! Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn onze gave truien met tekst al opgepikt door de Fashionista's van Fashionista Magazine! Dat benadrukt natuurlijk alleen maar hoe immens populair deze truien zijn ;-) Bezit jij nog geen trui met tekst? Get it or reget it! ;-) LOVE XX Door Sabrina van der Donk