Zomerjurken

Zomerjurken

Zoek je een leuke dames jurk voor de zomer of voor een zonvakantie? In onze collectie zomerjurkjes vind je altijd wel een mooie, luchtige en goedkope zomerjurk. Of je nu een lange jurk aan wilt, een korte jurk of een zomerjurk op knielengte, je vindt het in onze online winkel.

Voel je de warme zonnestralen al op je armen en hoor je de vogeltjes alweer vrolijk fluiten? Dan is het de hoogste tijd om je lekker zomers aan te kleden! Wat een lekker moment, je kleurrijke en vrolijke zomerjurkjes kunnen weer aan.

Jurkjes voor de zonvakantie

Als het hartje winter is in Nederland, dan is er niets lekkerder dan de zomerzon in het buitenland op te zoeken. Ga je een ver oord opzoeken, of ga je naar Zuid-Europa? Wat het ook wordt, de kans is groot dat het warmer is dan hier in Nederland. Een goed moment om je zomerjukjes mee te nemen! Houd er rekening mee dat mini-jurkjes in de duurdere restaurants vaak ontmoedigd worden. Ga je vaak uit eten op vakantie, neem dan ook een midi- of maxi-jurk mee.

Zomerjurkjes combineren: frisse zomeravond

In Nederland hebben we in de zomer overdag vaak heerlijk warme temperaturen, maar in de avond... Tja, dan is het in een jurkje soms net wat fris. Combineer je zomerjurk dan met een panty. Neem daarnaast ook een blazer, colbert of vest mee, hiermee houd je je bovenlichaam ook lekker warm.

Welke schoenen onder een zomerjurkje?

Een zomerjurk is heel eenvoudig te combineren. Ga ja naar het strand, dan trek je natuurlijk slippers of sandalen aan. Op sandalen of sneakers kun je wat makkelijker lange stukken lopen. Voor speciale gelegenheden kun je natuurlijk ook enkellaarzen of hakken aan. Deze combinatie is ook geschikt voor op het werk.

Zomerjurkjes voor jouw unieke stijl

Wil je een zwarte off shoulder jurkje kopen, of ga je liever voor rode jurkjes met spaghettibandjes? Wat jouw stijl ook is, we hebben jouw mooie en leuke zomerjurkje in onze collectie. Je vindt hier onder andere jurkjes met effen kleuren, kant, stippen, strepen, bloemenjurkjes en jurken met bloemenprints.

Bekijk ook de volledige collectie dames jurken.